BIVŠI KOŠARKAŠ FMP-a PRIZNAO DA JE GEJ: Hteo je da se ubije, priznao u svlačionici, saigrači ovako reagovali

Novosti online

16. 11. 2022. u 08:29 >> 08:35

NEKADAŠNjI košarkaš FMP-a, koji je za "pantere" nastupao tokom 2018. godine, Ajzak Hamfris otkrio je da je gej i da je svojevremeno sebi pokušao da oduzme život.

БИВШИ КОШАРКАШ ФМП-а ПРИЗНАО ДА ЈЕ ГЕЈ: Хтео је да се убије, признао у свлачионици, саиграчи овако реаговали

FOTO: Printskrin/Tviter/IsaacHumphries7

Australijski košarkaš Ajzak Hamfris 2018. godine nastupao je u Srbiji, za FMP Meridian. On je održao sastanak sa saigračima aktuelnog tima Melburn junajteda, sa željom da im objavi važnu informaciju.

Otkrio im je da je gej, da se toga dugo stideo, čak je pokušao sebi da zbog toga oduzme život, ali se na kraju izborio sa time i prihvatio samog sebe.

On je u svlačionici poručio da je pred njim jedan od najtežih razgovora u životu.

- Nisam mogao da prihvatim samog sebe i pokušao sam da se ubijem. I glavni razlog zbog kog sam imao toliko problema je što nisam mogao da prihvatim moju seksualnost, činjenicu da sam gej. I mrzeo sam se zbog toga, gadio sam se samog sebe, mislio sam da ne mogu da budem takva osoba u svom okruženju i košarkaškom okruženju, rekao je, a potom poručio da se neće skrivati više ni od koga.

- Hoću da svi ljudi znaju i zato ovo javno objavljujem... Može da se živi sa tim i ne morate to da sakrivate samo zato što ste sportista. Mi imamo odgovornost da postavljamo primere drugima i zato je moja odluka da to objavim, rekao je Hamfris dok je brisao suze.

Posle ovog govora koji je objavljen na društvenim mrežama, svi košarkaši Melburna su aplaudirali Hamfrisu i zagrlili ga, što dovoljno govori da su na njegovoj strani i da će ga podržati.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a