MIJATOVIĆ LJUT NA ZVEZDU REALA: "Majko moja... Zna li on ko ga plaća?"

Novosti online

22. 05. 2021. u 10:05

OVE subote u Španiji se završava takmičenje u Primeri, a poslednjeg dana sezone saznaćemo hoće li Atletiko ili Real Madrid podići trofej.

МИЈАТОВИЋ ЉУТ НА ЗВЕЗДУ РЕАЛА: Мајко моја... Зна ли он ко га плаћа?

FOTO: N. Paraušić

Spektakularna završnica turbulentne sezone donosi usijanje, a Real Madrid će u ključnom meču sezone biti bez zvezde tima Edena Azara. A to je razbesnelo Predraga Mijatovića!

Slavni napadač i nekada sportski direktor Real Madrida rekao je za španski radio "Kadena SER" da uopšte nije zadovoljan što će njegov bivši klub biti bez Azara u poslednjem meču sezone.

- Majko moja... Uznemirujuće je da neće igrati u utakmici koja odlučuje o celoj sezoni. On i dalje misli da je Evropsko prvenstvo s Belgijom bitnije od Primere. Neka zapamti ko ga plaća - Real Madrid, ljutito je Mijatović komentarisao. Osim Azara, Real bi mogao da bude bez možda i najvažnijeg igrača tima.

"Kraljevski klub" u ponedeljak je objavio da je proslavljeni Nemac Toni Kros pozitivan na korona virus! On je u izolaciji od 14. maja jer je bio u direktnom kontaktu sa zaraženom osobom.

Čovek koji je Real Madridu 1998. doneo titulu prvaka Evrope, prvu posle 32 godine, rekao je da bi voleo da Zinedin Zidan ostane na mestu trenera.

- Zidan je odradio sjajan posao i ko god dođe umesto nejga imaće jako težak posao. Ipak bih voleo da ostane pa da ga i sledeće godine gledamo na klupi Reala. Nisam mislio da će real na kraju sezone biti ovako dobar. Madridisti mogu da budu srećni, ovo je u svakom slučaju dobra sezona.

Ipak, Real bi takvu sezonu mogao da završi bez trofeja...

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)