ŽARKO LAZETIĆ IMA NEOBIČNU ŽELJU: "Da Zvezda gubi više bodova i bude lošija"

Novosti online

19. 05. 2021. u 18:45

ŽARKO Lazetić, trener Metalca iz Gornjeg Milanovca, poželeo je na kraju Super lige srbie da sledeće izdanje ovog takmičenja bude mnogo zanimljivije od ovoga, a ima i "recept" kako bi to moglo da se ostvari.

ЖАРКО ЛАЗЕТИЋ ИМА НЕОБИЧНУ ЖЕЉУ: Да Звезда губи више бодова и буде лошија

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je pobedila Metalac sa 5:1 u utakmici poslednjeg kola šampionata Srbije, pa je gornjomilanovački tim "pomogao" crveno-belima da obore dva rekorda, svetski po broju osvojenih bodova u sezoni i srpski po broju datih golova u jednom šampionatu.

- Analiziraćemo celu sezonu sigurno, ovo je jedna od najboljih sezona Metalca. Teško je igrati protiv Zvezde, posebno nakon što primite dva gola posle prva dva šuta i sve to u pet minuta. U drugom poluvremenu smo ličili na ono što bi trebalo da budemo. Naravno, teško je igrati protiv ovakvog tima Zvezde," kazao je Lazetić za TV Arena sport i potom imao želju za crveno-bele:

"Želim im da više gube bodove, da imamo konkurenciju u šampionatu i da bude zanimljivo. Da oni budu nešto lošiji, ili da mi drugi budemo nešto bolji... Kakav je Metalac klub, mi smo na neki način šamponi i čestitam svojim igračima od srca. Osvojili smo broj bodova koji je iznad svih očekivanja", završio je Lazetić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!