CRNOGORCI POGAĐAJU ZAJEDNO: Šćekić i Vujačić treći put u sezoni doneli pobedu Partizanu

M. Blažić

10. 05. 2021. u 20:28

KADA pogodi Aleksandar Šćekić, u strelce se upiše i Igor Vujačić i Partizanu je pobeda zagarantovana. Tako je bilo protiv Radnika iz Surdulice u prvenstvu (3:0), tako je bilo u kup duelu protiv Voždovca, tako je bilo i pre dva dana na Banovom brdu, gde su crno-beli savladali Čukarički - 0:2.

ЦРНОГОРЦИ ПОГАЂАЈУ ЗАЈЕДНО: Шћекић и Вујачић трећи пут у сезони донели победу Партизану

Foto: M.Vukadinović

Taj detalj bio je najupečatljiviji za obojicu Partizanovih Crnogoraca posle tri osvojena boda koja takmičarski praktično ne znače ništa, ali ubacuju dodatak samopouzdanja pred utakmicu sezone - finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, 25. maja na stadionu "Rajko Mitić".

- Srećan sam što sam postigao gol. Nekako, kad pogodi Šćeka, tu sam i ja posle njega. Ne znam šta je to, povezani smo nekako. Dobro smo otvorili utakmicu i odmah postigli gol. Kasnije smo kontrolisali meč i rutinski ga priveli kraju. Čukarički je izuzetno dobra ekipa, što pokazuje i njihova pozicija na tabeli, ali mi smo kontrolisali meč i nismo im dozvolili da stvore ozbiljniju šansu, osim iz prekida, ali smo imali sreće da ne primimo gol u toj situaciji - istakao je Vujačić.

Na sličan način, kada je u pitanju "veza" njega i Vujačića, reaguje i pouzdani vezista Aleksandar Šćekić.

- Postigao sam gol nakon dobrog centaršuta Uroševića. Sigurno neka crnogorska veza radi, jer se već treći put dešava da obojica zatresemo mrežu na istoj utakmici. Dobro smo otvorili meč i odmah postigli gol. Kasnije smo kontrolisali susret i rutinski ga priveli kraju. Čukarički je izuzetno dobra ekipa, to potvrđuje i njihova pozicija na tabeli, ali mi smo kontrolisali meč.

Partizan do kraja Superlige očekuju još utakmice sa Voždovcem u Humskoj i gostovanje Mladosti u Lučanima, a najznačajniji dan u finišu sezone je, svakako, utorak, 25. maj, kada je na programu finalni meč Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!