JOVIĆ OSTAJE? Zidan doneo odluku, Ajntrahtu milioni i Srbin za Portugalca!

Novosti online

28. 04. 2021. u 20:18

LUKA Jović je kao jedan od najboljih mladih napadača Evrope stigao u Real Madrid iz Ajntrahta.

ЈОВИЋ ОСТАЈЕ? Зидан донео одлуку, Ајнтрахту милиони и Србин за Португалца!

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK/POOL

U Frankfurtu je prvo zablistao kao zamena, a onda kao partner Sebastijana Alea, a "kraljevski klub" ga je platio 60.000.000 evra. 

Ipak Zinedin Zidan mu nije davao previše šanse, pa se srpski napadač vratio u Ajntraht, ali ni tamo ne uspeva da igra stalno jer je Andre Silva u životnoj formi. 

Portugalac je ove sezone dao 26 golova i tome dodao 9 asistencija, a sada Zinedin Zidan upravo njega vidi kao zamenu za Benzemu! Sjajni Francuz i dalje postiže golove, ali ga polako stižu godine, a kako prenosi španski "AS" Jović će biti "kusur" u ovom poslu. 

Silvu žele Atletiko, Borusija Dortmund i Mančester junajted, ali je Jović kec u rukavu Reala. Oni žele da daju 20 miliona evra i srpskog napadača timu iz Franfurta za bivšeg fudbalera Milana 

Jović ima ugovor sa Realom do 2025. godine, ali po pisanjima španskih medija nije u ozbiljnim planovima kluba. Sada ostaje da se vidi da li Ajntrahtu odgovara ovaj dogovor ili žele samo novac za svog prvog napadača. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)