ŽENA TIJAGA SILVE NAPRAVILA HAOS U SVLAČIONICI ČELSIJA: Brazilka prozivala Tima Vernera (VIDEO)

Novosti online

28. 04. 2021. u 16:08

FUDBALERI Čelsija su odigrali nerešeno protiv Real Madrida u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, rezultat je bio 1:1.

ЖЕНА ТИЈАГА СИЛВЕ НАПРАВИЛА ХАОС У СВЛАЧИОНИЦИ ЧЕЛСИЈА: Бразилка прозивала Тима Вернера (ВИДЕО)

EPA-EFE/Andrew Boyers

Pored golova Benzeme i Pulišića, utakmicu je obeležio i promašaj Tima Vernera na početku utakmice, kao i do sad, ni ovaj promašaj Nemca nije mogao da prođe bez šala i prozivki na njegov račun.

Timo Verner dugo vodi borbu sa svojom formom, Čelsi ga je doveo kao najveće pojačanje i platio ga je više od 50 miliona evra, a Verner iz utakmice u utakmicu uspeva da oduševi navijače, ali ne u pozitivnim, nego u negativnom smislu svojim promašajima.

Igrao se deseti minut utakmice kada je Timo Verner uspeo da promaši gol sa samo pet metara! Tačnije, uspeo je da pogodi Tiba Kurtou na golu.

Ovaj promašaj nije prošao neopaženo, pa je žena štopera Čelsija Tijaga Silve, Izabel Silva iskoristila priliku da isproziva napadača putem Instagrama.

- Ovo je karma narode. Svaki tim gde odem postoji taj napadač koji nastavlja da promašuje... Ovaj Verner, koje je njegovo ime?!

- Potreban nam je gol, potrebna nam je pobeda... Ali napadači ne žele da postignu gol, ne znam zašto, ali ne žele - rekla je Brazilka u svojoj priči na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna