VELIKI GEST MARIJA MANDŽUKIĆA: Odrekao se plate u korist siromašnih!

Novosti online

16. 04. 2021. u 19:34

JOŠ jedan plemeniti gest dolazi nam iz sveta sporta.

ВЕЛИКИ ГЕСТ МАРИЈА МАНЏУКИЋА: Одрекао се плате у корист сиромашних!

Foto: AP

Ovog puta glavni akter priče je fudbaler Milana Mario Mandžukić. Hrvatski fudbaler do kraja sezone trebalo bi da zaradi po ugovoru 1.8 miliona evra. 

Jednog dela tog prihoda Mandžukić se odrekao, ovu informaciju potvrdio je Paolo Skorini, predsednik Milana. On se odrekao plate za mart mesec, u kome nije nastupao zbog povrede. 

- Njegov gest pokazuje etičnost i profesionalnost. Ovim gestom pokazao je koliko poštuje klub. Mandžukić se odrekao plate u korist Milanove klupske fondacije koja finansira projekte vezane za mlade u teško socijalno-imovinskom stanju. Fondacija promoviše sport kao element socijalne uključenosti mladih - poručio je Skaroni. 

Mandžukić ima još devet meča za dokazivanje, upitno je u ovom trenutku da li će italijanski klub biti raspoložen da mu ponudi novi ugovor. Ipak, ukoliko se to dogodi, po ugovoru će zarađivati 3.6 miliona evra. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!