ŠOK ZA NAVIJAČE ZVEZDE: Ramadani ipak vodi Stankovića u Italiju

Novosti online

16. 04. 2021. u 12:24

CRVENA zvezda je saopštila da niko nije stupio u kontakt sa njima kada je u pitanju trener Dejan Stanković, ali o interesovanju Sampdorije za mladog trenera bruji Italija.

ШОК ЗА НАВИЈАЧЕ ЗВЕЗДЕ: Рамадани ипак води Станковића у Италију

FOTO: FK Crvena zvezda

Sampdorija je već odlučila da ne nastavi saradnju sa iskusnim Klaudijom Ranijerijem, pa žele "gladnog mladog vuka" poput Dejana Stankovića.

Prvobitne informacije govorile su da je Stanković već održao jedan sastanak u Rimu sa predsednikom kluba Masimom Fererom, i to sve na preporuku kuma Siniše Mihajlovića, a sada dolaze novosti da je taj sastanak prošao veoma pozitivno.

Sampdorija želi da angažuje Stankovića, kome Zvezda s druge strane planira da ponudi novi ugovor, a izgleda da su kontakti dve strane u poslednje vreme intenzivirani.

"Football Italia" prenosi informacije da je Falji Ramadani, agent Dejana Stankovića, ove nedelje održao drugi sastanak u Milanu sa Masimom Fererom i da je trenutno srpski trener "na pol poziciji" da preuzme klub iz Đenove!

Dobro je poznat učinak bivšeg kapitena Srbije u Italiji, gde je igrao najveći deo svoje karijere i briljirao u dresu Lacija i Intera, da bi se po završetku karijere oprobao i u mladom timu "nerazura", kao i u ulozi pomoćnika u Udinezeu.

Poznato je i da mu u Milanu živi porodica .

Čeka se reakcija Crvene zvezde kojoj je bivši igrač na putu da donese "duplu krunu"!

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi