SAŠA ĐORĐEVIĆ RAZOČARAN: Virtus ostao bez trofeja u Evrokupu, ali i bez Evrolige dogodine

Novosti online

15. 04. 2021. u 18:16

KOŠARKAŠI Virtusa iz Bolonje nisu uspeli da obezbede Evroligu, pošto su u polufinalu Evrokupa poraženi od Uniksa.

САША ЂОРЂЕВИЋ РАЗОЧАРАН:  Виртус остао без трофеја у Еврокупу, али и без Евролиге догодине

Foto: EPA

Saša Đorđević koji predvodi italijanski klub, istakao je da njegov tim nije odradio dobar posao.

– Ako ti protivnik ubaci 107 poena u ovakvoj utakmici, to znači da nisi odradio dobar posao. Imaju mnogo šutera i igrača sa loptom, u poslednjoj deonici su dali jednostavne i efektivne koševe. Moramo da držimo glavu gore i da znamo da smo završili Evrokup sa samo dva poraza - počeo je Đorđević.

Ekipa za koju nastupaju kapiten naše reprezentacije Miloš Teodosić, kao i Stefan Marković, imala je dosta problema u odbrani. Baš o tome je pričao i Sale, rekavši da njegov tim nije bio dovoljno dobar. Naglasio je takođe, da je veliko razočaranje to što nisu uspeli da obezbede Evroligu naredne godine.

– To što nismo otišli u finale i u Evroligu – veliko je razočaranje. Ali ovo je sport. Moramo da se držimo i da nastavimo dalje. To što nisu igrali poslednje dve utakmice u VTB ligi im je dalo energiju. Mi smo, nažalost, bili bez igrača, bez Tesitorija i imali smo probleme ispod koša koje inače nemamo. Pomogao bi nam. Imali su četvoricu dobrih igrača na ovom meču, plus Kenana koji je pogodio koš uz dosta sreće posle dobre odbrane. Mislim da je to bio pobednički koš. Borili smo se, ali nismo bili dovoljno dobri u odbrani - zaključio je Aleksandar Saša Đorđević.

Pošto je iz Evrolige pre samo nekoliko dana najavljeno da Virtus neće dobiti specijalnu pozivnicu za narednu sezonu, sigurno je da će se u timu desiti ogromne promene. Da li će na udaru biti i Srbi, saznaćemo u narednom periodu.

(Hotsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

MEĐUNARODNI DAN PLANINA: Ključna uloga krovova sveta