CRNOGORAC SA SRPSKOM TROBOJKOM: Evropski prvak u boksu zapalio društvene mreže

Novosti online

14. 04. 2021. u 11:43

EVROPSKI prvak u boksu za mlade Petar Liješević, crnogorski reprezentativac, pokazao je svetu ko je i odakle vuče korene, pošto se uoči Svetskog prvenstva u Poljskoj pojavio u trenerci svoje reprezentacije, ali je pažnju privukao drugi detalj – na njegovom licu je dominirala zastava Kraljevine Crne Gore sa srpskom trobojkom i belim orlom.

ЦРНОГОРАЦ СА СРПСКОМ ТРОБОЈКОМ: Европски првак у боксу запалио друштвене мреже

Foto: AIBA boks

Od 10. do 24. aprila u poljskom Kjelcu biće održano Svetsko prvenstvo za mlade boksere, a na svečanoj ceremenoji otvaranja Petar Liješević je imao čast da predstavlja svoju zemlju i ponese njeno ime na počasni podijum.

Maska, koja je postala nužno zlo u borbi s nevidljivim neprijateljem koji duže od godinu dana hara planetom, štitila je Petrovo lice dok je izlazio na podijum, a dominirala je srpska trobojka.

Jasno je da je ovakav potez „zapalio“ društvene mreže i da je video počeo masovno da se deli, a supertalentovani Liješević je na najbolji mogući način poslao važnu poruku, u svetlu tenzija koje vladaju u crnogorskom društvu.  

Inače, Liješević je prošle godine na Evropskom prvenstvu za mlade u kategoriji do 81 kilogram osvojio zlatnu medalju i time potvrdio da raspolaže velikim talentom. 

Na takmičenju održanom u Budvi u svakoj od tri runde je bio bolji od Rusa Ramazana Dadajeva i na kraju se popeo na najviše postolje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Radivoje

14.04.2021. 14:12

Pa sta je sad ovde toliko senzacionalno??? Ovo je sasvim normalno, covjek predstavlja svoju drzavu sa svojom starom zastavom, naravno da svi znaju ko su samo se neki prave pametni.

Marko

14.04.2021. 14:12

Bravo za momka ,samo u naslovu treba da stoji sa crnogorskom trobojkom , to je zastava koju srbi u Cg priznaju ,al ne kao srpsku zastavu,koju isto vole, nego kao crnogorsku. Dace bog da bude u zvanicna !