LALATOVIĆ JASNO PORUČIO - ODLAZIM IZ VOJVODINE: Neka dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim

Novosti online

09. 04. 2021. u 16:29

NEZADOVOLjAN je Nenad Lalatović onim što se piše nakon poraza Vojvodine od Rada (2:0). Na konferenciji pred meč sa Zlatiborom koja je trajala 25 minuta istakao je da na leto napušta Novosađane.

ЛАЛАТОВИЋ ЈАСНО ПОРУЧИО - ОДЛАЗИМ ИЗ ВОЈВОДИНЕ: Нека доведу тренера са којим ће пити кафицу и састављати тим

Foto: Fk Vojvodina

Temperamentni stručnjak bio je revoltiran zbog toga što niko nije razgovara sa njim i igračima kojima za mesec dana ističu ugovor, te je najavio da će napustiti klub posle dve godine.

- Uvek ću štiti svoje igrače, preponosan sam, postao sam bolji trener i čovek pored njih. Ja ću otići iz Vojvodine na leto i to uprava želi - rekao je Lalatović i dodao:

- Ove sekunde bih dao otkaz, to je njihova sramota što ne zovu mene i mojih 10 igrača kojima ističu ugovori.Svi klubovi nek znaju da ja od leta nisam trener Vojvodine pošto me ova uprava ne žele - pola želi, pola ne želi - emotivan je bio strateg osvajača Kupa Srbije prošle sezone.

On je naveo da je teško motivisati igrače kojima ističu ugovori, obezbeđena je Evropa, pa mnogi sad zameraju to što su "lale" četvrte na tabeli.

- Bićemo treći! Pun sam samopouzdanja - kažem vam da će Vojvodina biti treća, vodiću tim kao da se borimo za opstanak. Ova dva kola sam hteo da im dam malo oduška, ali vidim da smeta stručnjacima, pa kad smo četvrti nekima smeta...

Lalatović jasno poručio da na kraju sezone napušta Vojvodinu/FOTO: FK Vojvodina

Klub ga je kaznio je štitio interese Vojvodine, pošto je u medijima govorio o sudijskim greškama na štetu ekipa. Ipak, sve to ga ne dotiče jer naredne sezone neće biti tu.

- Ne žele me jer pravim dobre rezultate. Najlakši sam za komunikaciju, ali kad želimo isto za Vojvodinu... Čiji sam ja ljubimac? Nisam ja ničiji, da ne nabrajam druge kojima je sve dato u smislu budžeta, a ja dovodim igrače bez obeštećenja. Kažu ne volim strance, a kad kažem - onda nema para. Hoću da kažem da volim ovaj klub i imam sjajnu saradnju sa navijačima, ali...

Lalatović je nedavno gledao odbojkašku utakmicu Vojvodina - Partizan i poručio je da mu se sviđa kako u tom sportu klub vodi Dragoljub Zbiljić i da bi voleo da se on vrati u fudbalski klub, ponovivši još jednom da je sve ovo ispričao zbog svojih igrača.

- Nisam se spremao za ovo, mene emocije vode, mene voliš ili ne voliš... - zaključio je Nenad Lalatović i rekao da će se "sada zainatiti i doći na treću poziciju".

Za kraj je poručio sledeće:

- Zapušićemo svima usta, pošto je četvrta pozicija presedan, a nije bio osmi-deveti, borićemo se kao da se borimo za opstanak i momci moji nadam se da vi koji želite da ćete ostati u Vojvodini jer ste to zaslužili zbog onoga što ste dali klubu. Ja neću ostati u Vojvodini, da ne bi brinuli za zdravlje, nek dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim. Sa mnom ne znaju, ja im kažem suprotan sastav...

Podsetimo, Vojvodina je danas saznala da će u polufinalu Kupa odmeriti snage sa Partizanom. Meč se igra 21. aprila na "Karađorđu".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba