SAVIĆ PORUČUJE: Borite se kao lavovi

Z. Ćorović

06. 04. 2021. u 22:15

SNAŽNA poruka pred derbi Zvezdinim fudbalerima stiže iz Slovenije. Bivši kapiten crveno-belih Vujadin Savić (30) je svim delićem svoga bića uz svoje drugove i nekadašnje saigrače, kao što je bio sa njima na terenu ili kao navijač na "severu".

САВИЋ ПОРУЧУЈЕ: Борите се као лавови

Foto arhiva VN

- Borite se kao lavovi! Neka vas ne opušta bodovna prednost jer navijači žele pobedu u derbiju. Želim vam svu sreću i svim srcem sam uz sve vas. Verujem u našu Zvezdu, verujem u dobru igru i pobedu. Nije bitno da li je loša ili dobra serija, protiv Partizana se uvek ide na pobedu - poručuje Savić, u ovoj sezoni defanzivac Olimpije iz Ljubljane.

SA OLIMPIJOM NA TITULU

STIGAO je Vujadin Savić u Olimpiju sa velikim ambicijama.

- Prihvaćen sam fenomenalno, imamo sjajnu atmosferu i trenera Gorana Stankovića. Ambicije su nam da osvojimo titulu prvaka u Sloveniji i na dobrom smo putu da to i uradimo. Ima još dosta da se igra ali iskreno verujem u uspeh.

 Ne sekira mnogo Vujadina što Zvezda nema pobedu u pet poslednjih derbija.

- Niko u klubu nije srećan zbog toga. Međutim, nemojmo stvarati sliku kako je Partizan dominantniji u poslednje vreme u derbijima, u poslednjih deset imaju samo jednu pobedu više. Stvar je u tome da mi već četiri godine igramo sjajno u prvenstvu i u Evropi, da imamo dosta kvalitetniji tim. Iz toga se stvorio ambijent da nije pitanje da li će Zvezda pobediti u derbiju, već sa koliko razlike.  

Od ovog derbija se mnogo očekuje jer ekipe ulaze sa serijom od 17 vezanih pobeda.

- Zato bih voleo da gledam otvoren i dobar fudbal, na gol više. I da se završi našom pobedom. Partizanov najjači adut je trener Stanojević. Zvezda je porodica, sa puno kvalitetnih individualaca i Dekijem Stankovićem, koji je u prvom trenerskom mandatu pokazao da je spreman da vodi naš klub. Ali, Zvezda je pre svega tim i u tom zajedništvu leži naš adut. 

Utakmice koje je vojevao sa Partizanom uvek će biti nešto za Vujadina.

- Obe pobede na "Marakani" su mi najdraže. Osećaj kada pobedite najvećeg rivala je neopisiv. Ali se dobro sećam i poraza u kupu. Tu bol i tugu koju sam osetio tog dana, koju osećam i dan-danas, govori mi koliko mi je stalo i da ljubav prema Zvezdi može da bude samo sve veća.  

ZVEZDA MI NEDOSTAJE

TEŠKO je Vujadinu bez njegove Zvezde.

- Nedostaju mi treninzi, svlačionica, "Marakana", utakmice u Surdulici a o derbiju da ne pričam. Zvezda mi je iznad svega u bukvalnom smislu te reči tako da vam je jasno koliko mi sve fali. I kao igraču i kao navijaču. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!