VOJVODINA POTPISALA PETORICU OMLADINACA: Stižu naslednici Tadića i Sergeja

S. B.

31. 03. 2021. u 21:09

PETORICA igrača iz čuvene omladinske škole fudbalera Vojvodine potpisali su profesionalne ugovore sa klubom u kojem su ponikli.

ВОЈВОДИНА ПОТПИСАЛА ПЕТОРИЦУ ОМЛАДИНАЦА: Стижу наследници Тадића и Сергеја

FOTO: FK Vojvodina

Reč je o fudbalerima rođenim 2004. godine, kapitenu Milošu Popoviću, štoperu Luki Drobnjaku, veznim igračima Vanji Apostolovskom i Lukijanu Abadžiji i napadaču Mihailu Ivanoviću.

Dragoljub Samardžić, predsednik kluba, istakao je značaj njihovih potpisa kao potvrdu nove politike Vojvodine da će u budućnosti oslonac prvog tima biti upravo omladinska škola.

- U ime rukovodstva FK Vojvodina, izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da prezentujemo našu novu politiku kluba, a to su najviši plasmani u prvenstvu, takmičenje u Evropi i promocija mladih igrača - rekao je Samardžić.

- Promocija mladih igrača je politika koju je klub samo nastavio da radi, jer svi znamo da je naša akademija prava fabrika bisera fudbala. Preksinoć smo imali dvojicu bisera naše škole, Tadića i Milinković-Savića, koji su na najbolji način potvrdili da naša akademija radi izuzetno dobro. Po novom programu i planu napravili smo dobar sistem koji će nam garantovati da ćemo i ubuduće imati ovakve divne momke i fantastične igrače, koji su potpisali profesionalne ugovore - istakao je Samardžić, izražavajući uverenje da novi Vošini profesionalci postati nosioci igre prvog tima i biti pravi primer za nadolazeće generacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna