SIGURNO KA EVROPI! Lalatović: Zasad smo ostvarili sve što smo zacrtali, idemo dalje

Slobodan Bajić

27. 03. 2021. u 20:26

UDOBNO smešteni na trećoj poziciji na tabeli, polufinalisti Kupa Srbije sa "Karađorđa", namereni da odbrane trofej, zadovoljni su dosadašnjim učinkom, s obzirom na to da su na dobrom putu da ostvare klupski cilj, izlaz na međunarodnu scenu.

СИГУРНО КА ЕВРОПИ! Лалатовић: Засад смо остварили све што смо зацртали, идемо даље

FOTO: AP

Pauzu zbog obaveza reprezentacije Srbije, fudbaleri Vojvodine koriste radno, posle trodnevnog odmora, hvataju zalet za narednih pet duela u kojima su im rivali ekipe iz donjeg doma.

- Do sada smo ostvarili sve što smo zacrtali - kaže Nenad Lalatović, strateg Novosađana.

- Pauza nam je dobro došla da nam se igrači sa sitnijim povredama u potpunosti oporave, jer smo imali situacije da  su nam nedostajala na nekim utakmicama trojica-četvorica standardnih. Naravno, to se odrazilo u igri u nekim momentima, i najvažnije je da se pripremimo za ono što nam sledi.

Navijači najstarijeg srpskog superligaša priželjkuju maksimalan učinak u narednih nekoliko duela i siguran hod po trasi ka Evropi.

- Znamo svi da je najteže igrati protiv ekipa koje se bore za opstanak, protiv momaka koji igraju za "goli život". Te ekipe se bore do samog kraja, žele da pokažu svoj kvalitet i da ne ispadnu iz lige. Međutim, u fudbalu je sve moguće. Nama, naravno, neće biti nimalo lako da ostvarimo maksimalan učinak. Zato, moramo da idemo od utakmice do utakmice, da u svakoj nametnemo naš stil i da prikažemo dobre partije - kaže Lalatović.

Novosađani su u poslednjem meču pred pauzu nadigrali Inđiju 2:1 na "Karađorđu", a u sledećem kolu, idućeg vikenda, takođe na svom stadionu dočekuju Novi Pazar, posle čega sledi gostovanje radu. Vojvodina ima dva boda više od četvrtoplasiranog Čukaričkog, dok su ostali klubovi ispod sa velikim zaostatkom (Spartak 44 boda, TSC 42, Radnički 42, Proleter 42...)

SIMIĆ: SNAŽAN KARAKTER

VELjKO Simić, ofanzivac Novosađana, koji je zimus došao kao pojačanje iz Crvene zvezde, brzo se uklopio u tim.

- Prezadovoljan sam, dolazak na "Karađorđe" je pun pogodak, imamo mnogo kvalitetnih igrača, borimo se za trofeje i uvek idemo na pobedu. U svlačionici vlada prava atmosfera. Spremamo se za najvažnije u nastavku sezone - odbrana trofeja u Kupu Srbije i treća poziciji. Odigrali smo dosta dobrih utakmica, a bitno je da pokazujemo da imamo snažan karakter i da nikada ne odustajemo - kaže Simić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!