REAKCIJE IZ ZAGREBA NA REMI U BEOGRADU: Hrvati i Mitrovićev gol za istoriju doveli u pitanje, a šta tek kažu o sudijama...

Novosti online

28. 03. 2021. u 08:20

REPREZENTACIJA Srbije sinoć je napravila veliki podvig u Beogradu protiv Portugala.

РЕАКЦИЈЕ ИЗ ЗАГРЕБА НА РЕМИ У БЕОГРАДУ: Хрвати и Митровићев гол за историју довели у питање, а шта тек кажу о судијама...

FOTO: M. Vukadinović

Uspeli su Piksijevi izabranici da u drugom poluvremenu nadoknade dva gola zaostatka iz prvih 45 minuta i na kraju osvoje veliki bod - 2:2.

Ipak, posle meča Portugalci u prvi plan izdvajaju situaciju iz poslednjih sekundi, kada Ronaldu nije priznat gol za pobedu, a i u hrvatskim medijima se piše na tu temu.

Zagrebačke ''Sportske novosti'' u naslovu ističu da su sudije u finišu ''otele pobedu'' Portugalu i razbesnele Ronalda, ali u tekstu se pominje još jedna situacija, koja po njihovom mišljenju nije bila regularna.

''Već u prvom minutu nastavka Aleksandar Mitrović (46) je smanjio na 1-2, no holandska sudijska postava propustila je da signalizira ofsajd u kom se prethodno nalazio asistent Radonjić. Na 2-2 poravnao je Kostić (60) iz lepe akcije, da bi u sudijskoj nadoknadi sudije još jednom teško oštetile Portugal'', navodi se u izveštaju ''Sportskih novosti''.

Popularni “Indeks” napisao je da je Kristijano Ronaldo besneo u Beogradu zbog ukradenog gola. Hrvatski portal piše da je “CR7” mlatarao rukama, vikao na sudije i na kraju demonstrativno napustio teren i bacio kapitensku traku.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju