ĆAVI ZNA KO BI BIO DOBAR IZBOR ZA TRENERA BARSELONE: Nemac je elitni stručnjak, bio bi pogodan zbog načina na koji shvata fudbal

Novosti online

27. 03. 2021. u 18:20

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev posle Evropskog prvenstva neće više sedeti na klupi "pancera" i odmah su krenule priče koji će biti naredni angažman sjajnog stručnjaka.

ЋАВИ ЗНА КО БИ БИО ДОБАР ИЗБОР ЗА ТРЕНЕРА БАРСЕЛОНЕ: Немац је елитни стручњак, био би погодан због начина на који схвата фудбал

Foto: EPA-EFE/David Borrat

To je odmah podgrejalo stare priče da bi mogao da sedne na klupu Real Madrid, ali i legenda Barselone Ćavi Ernandez ističe da bi ga rado video na "Kamp Nou".

- Joahim Lev? Elitni stručnjak. Njegova igra je neka vrsta spektakla, uvek napada. Tako je postao svetski prvak. Uvek želi da postigne gol više - rekao je Ćavi i dodao:

- Zbog načina na koji shvata fudbal mislim da bi bio pogodan. Kao i zbog svoje ličnosti. Nemci su odavno razvili shvatanje fudbala koje mnogo podeća na ono koje postoji u Španiji, konkretno u Barseloni. Zato mislim da bi Lev bio dobar izbor - zaključio je trener Al Sada.

Podsetimo, aktuelni trener Katalonaca Ronlad Kuman ima ugovor sa klubom do 2022. godine i ukoliko osvoji titulu najverovatnije će u ovom velikanu ostati do isteka istog.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna