GALIJANI O 10 NAJTEŽIH DANA U ŽIVOTU: Mislio sam da neću preživeti, bila je to noćna mora

Novosti online

27. 03. 2021. u 18:15

SPORTSKI direktor Monce i bivši prvi operativac Milana, Adriano Galijani, otpušten je iz bolnice u kojoj je bio poslednjih dana nakon što mu se zdravlje pogoršalo zbog infekcije koronavirusom.

ГАЛИЈАНИ О 10 НАЈТЕЖИХ ДАНА У ЖИВОТУ: Мислио сам да нећу преживети, била је то ноћна мора

EPA/EFE

Galijani je imao pozitivan rezultat testa krajem februara i ubrzo je hospitalizovan. Od 7. do 17. marta smešten je na odeljenje intenzivne nege a taj period opisao je kao deset najgorih dana u svom životu.

- Bila je to noćna mora. Na odeljenju nije bilo prozora, samo zid ispred mene. Iskreno, mislio sam da ću umreti. Nije pomoglo ni što sam klaustrofobičan. Uznemiren sam i kada sam u liftu, pa zamislite kako sam se osećao deset dana bez dnevnog svetla - priznao je Galijani, koji je pohvalio rad lekara i medicinskih sestara u bolnici San Rafaele u kojoj je bio.

- Prebačen sam na drugo odeljenje nakon što sam 17. marta dobio negativan rezultat testa za koronavirus. Putovao sam svetom i bio u najboljim hotelima, ali kada sam došao u to odeljenje mislio sam da je to najbolje mesto na kome sam ikada bio. Bilo mi je toliko laknulo - dodao je, priznajući da je u bolnici izgubio 10 kilograma ali i da mu tek predstoje meseci oporavka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu