PARTIZAN IZABRAO ŠPICA ZA LETO: Crno-beli spremni za prelazni rok

M. Blažić

19. 03. 2021. u 19:16

PARTIZAN ovog proleća nema ni najmanjih problema sa efikasnošću, ali je jasno da će "valjak" u novu sezonu morati da uđe sa "osveženjem" u najisturenijem delu tima. Francuz Žan-Kristof Bajebek još nije pokazao ono zbog čega je doveden, Nikola Štulić nije zasada "porastao" do željenog nivoa, pa strateg crno-belih Aleksandar Stanojević pred sutrašnje gostovanje Bačkoj (15 - Arena 1) najavljuje akcije sportskog sektora kluba vezane za letnji prelazni rok.

ПАРТИЗАН ИЗАБРАО ШПИЦА ЗА ЛЕТО: Црно-бели спремни за прелазни рок

Foto: FK Partizan

- Jasno smo stavili do znanja da želimo da otkupimo Holendera. Osim toga, tačno znamo koga hoćemo i želimo na leto. Već smo definisali kog napadača, razgovaraćemo i sa članovima skauting službe, da i ona potvrdi. Očekujemo da pojedinosti oko tog napadača završimo u junu. Možda i ranije, ako je moguće - kaže Stanojević.

Francuski napadač je postigao prvenac protiv Zlatibora, ali je svima jasno da ga do uloge startera čeka mnogo posla.

- Kod nas je stalno dokazivanje. Jedna utakmica može da vam pomeri stvari u pozitivnom ili negativnom smislu. Nema garancija, iz sedmice su sedmice se potvrđujemo. Dobiće Bajebek šansu, ali sve zavisi od njega i ekipe.

Nije Stanojević želeo da pridaje veliki značaj činjenici da su pre nekoliko dana kažnjena četiri mlada igrača.

- To su tekuće, normalne stvari. Definisali smo način funkcionisanja, postavili sistem vrednosti koji se mora poštovati. Nema ničeg senzacionalnog. Ne volim da poredim, ali svako vreme je isto kad je odnos prema dresu u pitanju. Da li se misli na ono što je bilo pre 30 ili šta će biti za 40 godina nikad ne smete da budete ravnodušni i nonšalantni - zaključio je strateg "valjka".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)