FINALE PRE FINALA: Neumoljiv žreb spojio prošlogodišnje finaliste PSŽ i Bajern!

VREME je za revanš!

ФИНАЛЕ ПРЕ ФИНАЛА: Неумољив жреб спојио прошлогодишње финалисте ПСЖ и Бајерн!

FOTO: AP

Tako su Francuzi u petak dočekali vest iz švajcarskog Niona o parovima četvrtfinala Lige šampiona, gde će Pari Sen Žermenu protivnik biti nemački Bajern, od koga su prošle godine u avgustu, u neobičnim uslovima pandemije, izgubili u finalu na stadionu Benfike u Lisabonu, golom svog bivšeg igrača Komana.

Finale pre finala. Tako na predstojeće suočavanje dva fudbalska diva gledaju u Gradu svetlosti. Dobili su protivnika koga su najmanje priželjkivali.

Osam meseci posle suza u Portugaliji, Francuzi se nadaju da će povratiti osmeh. Da se favorit računao posle furioznog prvog meča "svetaca" u osmini finala protiv Barselone, PSŽ bi bio u blagoj prednosti. Ali, u međuvremenu su usledila bleda izdanja i lošije partije u domaćem prvenstvu, uključujući i poslednji poraz protiv Nanta kod kuće.

Ipak, u stalnoj klackalici, Parižani su u četvrtak, predvođeni sjajnim Mbapeom, u kupu Francuske pregazili vodeći Lil u prvenstvu, pa je sve moguće.

U svakom slučaju, Poketinovi puleni moraće protiv Bavaraca da prikažu daleko bolje izdanje od onoga u poslednjem finalu Lige šampiona, kada je odnos poseda lopte bio 62 prema 38 za Nemce.

Revanš će biti u Parizu, vraća im se i Nejmar, pa "sveci" obećavaju pravi spektakl.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati