SENZACIJA U ZAGREBU: Dinamo izbacio Totenhem, Murinjo će dobro zapamtiti Oršića

Novosti online

18. 03. 2021. u 21:26

FUDBALERI Dinamo Zagreba prošli su u četvrtfinale Lige Evrope velikim preokretom i pobedom nad ekipom Totenhema u zagrebačkom revanšu sa 3:0.

СЕНЗАЦИЈА У ЗАГРЕБУ: Динамо избацио Тотенхем, Мурињо ће добро запамтити Оршића

Foto: AP

Mislav Oršić je het-trikom raspalakao Žoze Murinja i njegove pulene.

Zagrepčani su poveli u 62. minutu posle dobre kontre kada je Oršić lepo sa levog krila zalomio udesno i odatle pored svog čuvara poslao preciznu loptu u dalji ugao gola Totenhema za 1:0.

Isti igrač je u 83. bio zaboravljen u središtu kaznenog prostora posle fantastičnog napada Dinama. Kombinovalo je više fudbalera, a prvi pas je krenuo baš od Oršića.

Mislav je produžio loptu do Adrijana Ademija, ovaj ju je odložio na desnu stranu, odakle je Ijaj Biliv Atimven vratio centaršut za Oršića koji je samo zakucao loptu u mrežu za 2:0.

Za potpuni šok na Maksimiru pobrinuo se u 106. minutu. Do tog trenutka Totenhemu više nisu mogli da pomognu ni Bejl, ni Lo Selso i Ndombele koji su ušli u međuvremenu.

Oršić je kod poslednjeg gola napravio pravi slalom i pokazao da se radi o vanserijskom igraču.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!