"NISAM IMAO PODRŠKU SAIGRAČA U BORBI KOJU SAM VODIO": Milivojević otvorio dušu i otkrio kako je smenjen Muslin

Novosti online

17. 03. 2021. u 12:08

SRPSKI fudbaler Luka Milivojević je neko koga navijači vole, pošto uvek kaže ono što misli.

НИСАМ ИМАО ПОДРШКУ САИГРАЧА У БОРБИ КОЈУ САМ ВОДИО: Миливојевић отворио душу и открио како је смењен Муслин

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Kapiten Kristal Palasa je u razogovru za "Sport klub" govorio o nepravdi koju je trpeo. Istakao je i da nije imao podršku saigrača u borbi koju je vodio. Sve to se dešavalo malo pre početka Svetskog prvenstva 2018. godine.

- Smena selektora pred Svetsko prvenstvo onda kada nije bio trenutak, radilo se igračima iza leđa, promena kapitena. Deset ili 11 igrača koji su bili deo grupe pred Mundijal su otpali sa spiska. Sve je to poljuljalo grupu, došli su neki novi klinci koji mi nismo ni znali. Probali smo na Svetskom prvenstvu najbolje što možemo, nakon toga su izašli u javnost, optužili me za nešto što nisam uradio - rekao je Milivojević.

Potom se dotakao smene Slavoljuba Muslina. Bilo je priče da Luka i Ramadani žele da naprave puč u reprezentaciji.

- Mislim da smo mi igrači najveći krivci za to što se kasnije dešavalo. U to sam ubeđen. Bio je trenutak kada je smenjen selektor Muslin. Kokeza je nakon meča sa Austrijom pričao sa tri najiskusnija igrača o smeni selektora. Mi kao ekipa za to nismo znali. Kada je došlo do smene, ja sam lično zvao Ivanovića i Matića i rekao: ’Ljudi, hajde da probamo da spasimo trenera! Odlazi nam trener na pravdi boga’. Rekli su mi da je već smenjen. Odogovorio sam: ’Nije smenjen ako mi nešto uradimo’. Čovek nas je odveo na Svetsko prvenstvo. Ko nije za selektora?! Svi igrači su bili za selektora. Potpišemo se svi i kažemo: ’Ako nam oterate selektora, mi nećemo igrati za reprezentaciju’. Ali da svako stane iza svog potpisa. Da smo to uradili i istupili kao grupa, oni nam ne bi mogli ništa - naveo je Milivojević i dodao:

- Hoćete da idete na Svetsko prvenstvo? OK, idete bez nas 17 ili 18! Nije realno da nam oterate trenera sa kojim smo živeli dve godine. Kada je bilo najpotrebnije, nismo bili tim. Zato smo ispaštali kasnije. Ja sam najviše ispaštao. Nisam imao javnu podršku svojih saigrača u borbi koju sam vodio. Niko od nas igrača ne veruje da možemo sami da smenimo rukovodstvo. To nije naš deo posla - zaključio je Milivojević u razgovoru za "Sport klub".

Podsetimo, ovaj vezista je odlučio da se u 29. godini oprosti od reprezentacije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)