"LU-LA" VODI INTER DO SKUDETA: Nova pobeda Intera i bruka Rome

Novosti online

14. 03. 2021. u 17:16

ZANIMLjIVI mečevi odigrani su u Seriji A. Inter sigurno korača ka tituli, dok je Parma savladala "mučenu" Romu.

ЛУ-ЛА ВОДИ ИНТЕР ДО СКУДЕТА: Нова победа Интера и брука Роме

Foto: Tanjug/Ina Fassbender, Pool Photo via AP

Torino je u 27. kolu dočekao Inter, "Neroazuri" su slavili sa 2:1 upisavši 20. trijumf u sezoni. Sada su na sigurnom putu ka Skudetu sa devet bodova više od Milana, uz meč više. 

Imao je Inter kontrolu igre, dok je za Torino nastupio i Saša Lukić. Uspeo je Lukaku u 61. minutu da pobegne Lijanku Vojinoviću, poslao je loptu do Martineza u kaznenom prostoru, oborio ga je Armando Ico. Lukaku je bio izvođač penala i sigurno je Interu doneo prednost. 

Nakon primljenog gola Torino je krenuo otvoreno ka golu rivala, to im se isplatilo devet minuta kasnije. Nakon kornera loptu u mrežu Handanovića poslao je Antonio Sanabrija. 

Naravno, usledio je dodatni pritisak "Neroazura, koji u 85. minutu stižu do drugog gola i pobede. Lautaro je odlično reagovao na centaršut sa desne strane i udarcem glavom poslao loptu u levi ugao gola domaćih - 1:2.

Za to vreme u Parmi, domaći tim je savladao Romu rezultatom 2:0, pa je "Vučica" ostala na petom mstu na tabeli, sa dva boda manje od Atalante. U 9. minutu strelac je bio Mihaila. Konačan rezultat postavio je sa "bele tačke" Ernani. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna