STANKOVIĆ PLAŠI HRVATE PRED TOTENHEM: Mislio sam da sam gotov, a onda je došao Murinjo

Novosti online

10. 03. 2021. u 19:44

BLIŽI se okršaj Totenhema i zagrebačkog Dinama u osmini finala Lige Evrope, a mediji u susednoj Hrvatskoj danima pišu o tj, za modre najznačajnijoj utakmici u novijoj istoriji.

СТАНКОВИЋ ПЛАШИ ХРВАТЕ ПРЕД ТОТЕНХЕМ: Мислио сам да сам готов, а онда је дошао Мурињо

FOTO: Arhiva novosti

Neizbežna tema kada se piše o Totenhemu je menadžer pevaca Žoze Murinjo, a Indeks je podsetio da je kruna Portugalčeve karijere bilo osvajanje trebla sa Interom, u kome je jednu od ključnih uloga na terenu odigrao današnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Deki je za hrvatski portal govorio o svom odnosu sa "posebnim" i o tome koliko je uticao na njega, na fudbalskom, ali i na ličnom platnu. Novinare Indeksa zanimalo je i mišljenje trenera Zvezde o izgledima Dinama u dvoboju sa velikanom engleskog fudbala, ali je on smatrao da nije u redu da daje paušalne ocene o meču u koji nije toliko upućen,

- Murinjo je sjajan trener, genijalac. Poseban je u svakom smislu. Zbog toga i nosi taj nadimak. Nije bez razloga. Imao je ogroman uticaj na moju karijeru. U Inter je stigao u vreme kada sam mislio da sam dao sve fudbalu i kada sam planirao da završim karijeru. Bio sam na izlaznim vratima Intera. Čim je došao, odmah me pozvao u stranu. Rekao mi je da ne dolazi u obzir da idem bilo gde i da računa na mene - rekao je Stanković za Indeks.hr i dodao:

- "Pusti ono što novinari pišu, ti ćeš biti moja desna ruka“, rekao mi je u našem prvom razgovoru. Sastanak je trajao manje od deset minuta. To najviše govori o tome kakav je bio psiholog. Sa njim sam dobio još 30 odsto kao igrač i 30 odsto kao čovek. S njim smo napisali istoriju. Uzeli smo trostruku krunu. Žose me je naučio puno o fudbalu i životu i zauvek ćemo imati fantastičnu vezu punu međusobne ljubavi, poštovanja i poverenja - zaključio je trener Crvene zvezde.

(Indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)