MIHAJLOVIĆ I DEL PJERO O SLOBODNJACIMA: U penziji sam 15 godina, a dajem ih više nego moji igrači

Novosti online

08. 03. 2021. u 11:51

BOLONjA je poražena u Napulju 3:1, a posle susreta, Siniša Mihajlović je davao izjavu za italijanski "Skaj", gde je stručni konsultant bio Alesandro Del Pjero.

МИХАЈЛОВИЋ И ДЕЛ ПЈЕРО О СЛОБОДЊАЦИМА: У пензији сам 15 година, а дајем их више него моји играчи

Foto arhiva VN

Njih dvojica su se dohvatila teme izvođenja slobodnih udaraca, kada je legendarni "Delpi" pitao Srbina o tome zašto njegov tim postiže malo golova iz prekida.

"Oh, u naše vreme, sa ovako postavljen živim zidovima, postizali bismo golove zavezanih očiju. Čak i 15 godina posle odlaska u penziju, dajem više golova iz slobodnih udaraca na treninzima od svojih igrača. Potrebni su strast i da se duže ostaje posle treninga za dobro izvođenje slobodnjaka. Mora da se više vežba i da se takmiče jedni sa drugima. Ja uvek moram da im to napominjem. Mora da se vežba", bio je odgovor Mihajlovića, od jednog majstora slobodnjaka drugom.

Što se samog poraza u Napulju tiče, srpski stručnjak je bio jasan.

"Hajde da kažem da smo mi igrali a da su oni postizali golove. Dali smo dva gola ali je jedan poništen i plus smo pogodili stativu. Nažalost, u fudbalu odlučuje broj priznatih golova a oni su u tome bili bolji od nas. Ne mogu da se žalim, momci su imali inicijativu, stvarali smo šanse ali smo golove smo primili iz inidividualnih grešaka iskusnih igrača. To je ono zbog čega sam ljut. Mi smo tim koji stvara mnoštvo šansi ali ih ne koristimo", istakao je Siniša Mihajlović.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)