HRABRO, ALI BEZ ZALETANJA: Zvezda se neće predati na San Siru

Novosti online

25. 02. 2021. u 10:06

Šampion Srbije Crvena zvezda pokušaće večeras od 21 sat na stadionu San Siro u Milanu da izbori osminu finala Evropa lige. Zadatak neće biti lak posle beogradskih 2:2 pošto domaćinu osim bilo koje pobede odgovara i remi bez golova ili 1:1, ali crveno-beli nisu bez šansi.

ХРАБРО, АЛИ БЕЗ ЗАЛЕТАЊА: Звезда се неће предати на Сан Сиру

FOTO: M. Vukadinović

- Neće biti lako, čeka nas 90 minuta borbe, nećemo se predati i niko ne može da nam oduzme neku nadu da idemo dalje. To ne govorim kao pesimista nego kao realista - rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

On je podsetio da je slavnom domaćinu i 0:0 dovoljno, ali istakao da Zvezda hoće da igra hrabro i pametno.

- Nema zaletanja, zatvaranja očiju, pa da se olupamo. Pokazali smo da znamo da igramo na rezultat, i kad se branimo i kad napadamo - rekao je Stanković, dodajući da mu je žao što momci nisu osetili ni punu Marakanu, a neće ni  ”Đuzepe Meacu”.

Trener Dejan Stanković u Milano je poveo 21 igrača, među kojima su Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine, i roviti Mirko Ivanić.

Utakmica između Milana i Crvene zvezde igra se od 21.00 sat. Direktan prenos je na RTS 1, a blog uživo moći ćete da pratite na portalu Novosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEVERKUZEN NASTAVIO DA PIŠE ISTORIJU: Farmaceuti oborili neverovatan rekord