IMA SE MOŽE SE: Luka Jović iskeširao 500.000 evra, zakupio ceo sprat hotela, imaće i ličnog kuvara

Novosti online

09. 02. 2021. u 12:00

JOVIĆ i lepa manekenka smestili su se na jednom spratu superluksuzne "Vile Kenedi" u Frankfurtu i tu će boraviti sve do kraja juna * Najskuplji apartman u ovom objektu košta 2.894 evra dnevno

ИМА СЕ МОЖЕ СЕ: Лука Јовић искеширао 500.000 евра, закупио цео спрат хотела,  имаће и личног кувара

FOTO: Printskrin

Ima se, može se! Srpski fudbaler Luka Jović i njegova verenica Sofija Milošević iznajmili su čitav sprat superluksuznog hotela "Vila Kenedi" u Frankfurtu i tu će živeti narednih pet meseci, saznaje Informer!

Najskuplji apartman u tom objektu košta 2.894 evra dnevno, pa se može pretpostaviti da će mladi golgeter i njegova izabranica smeštaj za 150 dana platiti oko 500.000 evra!

Napadač madridskog Reala došao je pre nešto manje od mesec dana na pozajmicu u Ajntraht iz Frankfurta, a u gradu na Majni boraviće do 30. juna. Prema rečima našeg izvora, Luka i Sofija nisu želeli da kupuju kuću za tako kratko vreme, već su se odlučili da sa sinom Aleksejem žive u hotelu sa pet zvezdica.

- Luka veruje da će se po isteku pozajmice vratiti u Madrid, tako da nije želeo da kupuje kuću. On je već živeo u Frankfurtu i odlično poznaje grad. To mu je pomoglo da lakše odluči gde će živeti s porodicom. Sofija i on su iznajmili ceo sprat u "Vili Kenedi", a samo glavna dnevna soba ima 300 kvadrata. Imaju nekoliko spavaćih soba, kupatila, terasa i radnih prostorija. Dovoljno prostora ukoliko požele da imaju goste - navodi naš izvor.

Lepa Sofija je zahtevala dodatni prostor za garderobu, a osoblje hotela rado joj je izašlo u susret.

- Sofija ima mnogo garderobe. Bila je manekenka, sad se bavi kreiranjem i proizvodnjom haljina i, na sve to, pojedini brendovi su je angažovali da reklamira i njihovu garderobu. Ponela je toliko odevnih predmeta da ih je bilo nemoguće smestiti u postojeće ormare, pa je zamolila osoblje da pronađe neko rešenje. Odmah su reagovali i doneli joj nekoliko stalaka za odeću. Sad je u potpunosti zadovoljna - kaže naš izvor.

Imaju i kuvara

Sofija i Luka se zdravo hrane, tako da su angažovali i ličnog kuvara da im sprema sve obroke.

- Oni ne idu na klasičan restoranski doručak, već im se sve po želji servira u apartmanu. Luka je sportista i insistira na zdravoj ishrani. Sofija takođe mnogo vodi računa o svom telu, trenira i zdravo se hrani i zbog toga su želeli da budu sigurni šta jedu. Angažovali su kuvara koji im svakodnevno sprema hranu - zaključuje naš izvor.

Novi garderober sa novim stvarima

Verenica Luke Jovića Sofija Milošević objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira ispred garderobera u svom novom domu, hotelu "Vila Kenedi".

- Nova zemlja, novo okruženje, novo sve. I novi garderober sa novim stvarima - napisala je atraktivna plavuša.

(Informer) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)