RIKARDO GOMEŠ U RAZGOVORU SA NEKADAŠNJIM SAIGRAČIMA IZ PARTIZANA: Jednog dana opet crno-beli (VIDEO)

Novosti online

23. 01. 2021. u 16:31

TRESAO je mreže u dresu Partizana, navijači crno-belih su bez izuzetka setni kada prevrte film iz njegove sjajne sezone u Humskoj, a sada je ponovo bar na kratko postao deo ekspedicije beogradskog kluba.

РИКАРДО ГОМЕШ У РАЗГОВОРУ СА НЕКАДАШЊИМ САИГРАЧИМА ИЗ ПАРТИЗАНА: Једног дана опет црно-бели (VIDEO)

FOTO: M. Blažić

Rikardo Gomeš aktuelni špic turskog Erzuruma iskoristio je tri slobodna dana u klubu da promeni klimu i sretne sa prijateljima iz Partizana.

- Presrećan sam što sam u prilici da vidim dobro poznata lica, nismo bili do sada u prilici da se sretnemo od mog odlaska iz Partizana. Bio sam u telefonskom kontaktu sa Zđelarom i Stojkovićem koji priča pomalo portugalski, drago mi je što sam uspeo da uklopim slobodno vreme i vidim sve drage ljude - rekao je Rikardo za "Novosti".

Dolazak u Belek na kratko znači iz drugog apsekta.

- U Erzurumu za koji igram je nestvarno hladno vreme. Pre neki dan smo igrali protiv Alanje, bilo je minus 16. Prelepo je pojaviti se u majici za promenu.

Saša Zdjelar u društvu Rikarda Gomeša, bivšeg igrača Partizana/FOTO: M. Blažić

Udaljenost od Beograda ne sprečava internacionalca sa Zelenortskih ostrva da prati zbivanja u nekadašnjem klubu.

- Sve pratim stalno preko društvenih mreža i kroz kontakte sa nekadašnjim saigračima. Partizan je bio i uvek će biti moj klub.

U svakom prelaznom roku se stidljivo provlači mogućnost da bi Rikardo ponovo mogao da zaduži crno-beli dres što njemu očigledno prija.

- Ne bih imao ništa protiv. Nadam se da ću jednog dana ponovo dobiti priliku da zaigram za Partizan - završio je Rikardo i priključio se Zđelaru na kafi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)