BARSELONA BEZ MESIJA NAPADA TROFEJ: Argentinac doživeo povredu, ne igra u Superkupu Španije?

Novosti online

13. 01. 2021. u 16:43

DANAS počinje španski Superkup, a još nije ni završen Kup kralja za prethodnu sezonu.

БАРСЕЛОНА БЕЗ МЕСИЈА НАПАДА ТРОФЕЈ: Аргентинац доживео повреду, не игра у Суперкупу Шпаније?

FOTO: EPA

Na njemu će učestvovati finalisti Kupa (Atletik Bilbao i Real Sosijedad) kao i dva prvoplasirana tima iz prošle sezone (Real Madrid i Barselona).

Prvu utakmicu odigraće večeras od 21 sat Sosijedad i Barsa, ali trener Katalonaca Ronald Kuman se suočio sa velikim problemom.

Naime, holandski stručnjak neće moći da računa na kapitena i najboljeg igrača Lionela Mesija koji je na poslednjem prvenstvenom duelu protiv Granade (4:0) zaradio povredu.

Biće to veliki problem za Barselonu, pošto se taj klub ove sezone dosta mučio u mečevima u kojima argentinski fudbalski čarobnjak nije bio na terenu.

Mesi je protiv Granade dobio lakši udarac, u utakmici u kojoj je izgledalo da je ponovo srećan na terenu i da uživa, što nije često bio slučaj kada je ova sezona u pitanju. Na tom susretu se dva puta upisao u strelce.

Veliko je pitanje da li će kapiten Katalonaca biti spreman za eventualno finale Superkupa koje je zakazano za 17. januar.

Podsetimo, u drugom polufinalu se sastaju Atletik Bilbao i Real Madrid. Finale Kupa kralja iz prethodne sezone na programu je tek u aprilu, a igraće dva baskijska kluba.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA NEMAČKE NEMA DILEMU: Evo koju ekipu vidi kao osvajača Lige šampiona