STIŽU NOVA POJAČANJA U ZVEZDU: Dejan Stanković otkrio i kada...

Novosti online

02. 01. 2021. u 10:04

PRVA prozivka FK Crvena zvezda trebalo bi da se održi posle Božića, a Dejan Stanković će na njoj pročitati najmanje četiri nova imena.

СТИЖУ НОВА ПОЈАЧАЊА У ЗВЕЗДУ: Дејан Станковић открио и када...

Foto: N.Paraušić

Stigli su Aksel Bakajoko (Inter) i Slavoljub Srnić, biće tu i Ričard Odada i Nikola Stanković (Grafičar), dok je Stanković gostujući u Dnevniku RTS najavio da će biti još pojačanja tokom zimskog prelaznog roka.

"Radimo na pojačanjima...", počeo je Stanković.

"Zvezda zaslužuje da u svakom trenutku bude najbolja, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Obratićemo pažnju na igrače, nećemo ludovati, to kažem pod navodnicima, ali gledaćemo da ukomponujemo sve što smo isplanirali. Verujem da će biti lepo prijatno iznenađenje za navijače", naglasio je trener Zvezde i tako rasplamsao maštu navijača.

Definitivno je kao opcija "otpao" Filip Sinkernagel, trenutno je Marko Jevremović iz Javora najbliži potpisu, dok se uveliko pregovara i sa Duškom Tošićem...

"Zvezda će biti spremna za proleće u Evropi i pored toga što smo izvukli Milana, evropskog velikana... To je evropski derbi, sećamo se svega što je bilo između Zvezde i Milana. Mi ćemo biti 100% spremni. Sve je moguće, fudbal je čudna igra, respektujemo svakoga, ali nećemo odstupiti ni za centimetar. Biće borba neprestana, kako ja volim da kažem", dodao je Dejan Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni