FSS GASI VATRU U BORCU: Finansijska injekcija čačanskom klubu

Novosti online

30. 12. 2020. u 15:19

ŠTRAJK fudbalera Borca okončan je nakon što je Fudbalsku savez Srbije klubu uputio finansijsku pomoć.

ФСС ГАСИ ВАТРУ У БОРЦУ: Финансијска инјекција чачанском клубу

FOTO: V. Ilić

FSS je reagovao na molbu sportskog direktora čačanskog kluba, Vladimira Stanisavljevića, a nacionalnom savezu ispred igrača zahvalio se kapiten Lazar Obradović.

U pomoć FK Borac 1926 iz Čačka pritekao je Fudbalski savez Srbije (FS S), koji je na molbu sportskog direktora Vladimira Stanisavljevića klubu uputio finansijsku injekciju.

- Svi znaju u kakvoj se situaciji nalazimo. Nije nam nimalo prijatno. Veliko hvala FSS, predsedniku Kokezi i sportskom direktoru Matijaševiću što su pomogli koliko su mogli. Njihova namera je časna i poštena. Nadam se da će se naša situacija rešiti i da ubuduće nećemo imati ovakvih problema. Savezu hvala na pomoći - rekao je Obradović.

Sportski direktor Stanisavljević objasnio je šta se tačno dešavalo.

 - U svojstvu odgovornog lica, morao sam da se obratim čelnicima Kuće fudbala za pomoć pri rešavanju ovako akutnog problema. Igrači su dobili platu koju su zaradili, a nadam se da će Borac u doglednoj budućnosti uz sponzore i grad izbeći da se ikada više nađe u ovakvim pričama - rekao je Stanisavljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!