KAPITENI BIRAJU FUDBALERA GODINE (9): Sadika samo po lepom pamte

Đ. S.

27. 12. 2020. u 19:45

BEZ obzira na to što je otišao još krajem leta iz Partizana, Umar Sadik je ostao upamćen po lepom za ovih godinu i po provedenih u Humskoj, što mu je u tradicionalnom 50. izdanju ankete "Kapiteni biraju fudbalera godine" donelo mesto u najboljem timu Superlige u 2020.

КАПИТЕНИ БИРАЈУ ФУДБАЛЕРА ГОДИНЕ (9): Садика само по лепом памте

FOTO: M. Vukadinović

Visokog Nigerijca, koji sada nosi dres Almerije, u krem društvo srpskog fudbala svrstao je Miloš Vranjanin iz ekipe Metalca, koji je na biralište izašao zajedno sa Stefanom Jovanovićem iz Bačke.

Sadik bi zajedno sa bivšim saigračima Nathom i Zdjelarom bio udarna igla najboljeg tima domaće lige prema Metalčevom nosiocu trake kojem se dopala uloga trenera. On je u pojedinačnim kategorijama odlučio da se opredeli za proverene mađioničare sa "bubamarom" Aleksandra Kataija i Dušana Tadića.

Što se tiče Jovanovića, on je svom kolegi sa današnjeg glasanja udario potpunu kontru. Za prvu zvezdu odlučio se za Darka Lazovića, koji je u fotofinišu dobio određen broj glasova, dok je za fudbalera godine prstom pokazao na iskusnog generala Vojvodine Nikolu Drinčića.

U anketi koja je u 2020. navršila pola veka postojanja, ostalo je da se izjasne još kapiteni "večitih rivala" sutra, dok je prekosutra, 30. decembra i zvanično proglašenje pobednika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEVERKUZEN NASTAVIO DA PIŠE ISTORIJU: Farmaceuti oborili neverovatan rekord