OGROMAN RED ZA TUHELA: Arsenal, Mančester junajted, Juventus...

Novosti online

27. 12. 2020. u 13:32

NEMAČKI stručnjak je neočekivano dobio otkaz u Parizu, ali sudeći prema pisanju medija, neće dugo čekati na novi posao koji ga čeka, ni manje ni više, nego u Premijer ligi.

ОГРОМАН РЕД ЗА ТУХЕЛА: Арсенал, Манчестер јунајтед, Јувентус...

Foto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Tuhel, koji je prethodno uspešno vodio Borusiju iz Dortmunda, je na vrhu liste želja čelnika Arsenala i Mančester Junajteda.

Čelnici Arsenala su odlučili da podrže Mikela Artetu posle pobede nad Čelzijem, ali eventualna nova serija loših rezultat definitivno će označiti odlazak sa klupe nekadašnjeg pomoćnika Pepu Gvardioli u Mančester Sitiju.

Takođe, u Junajtedu nisu zadovoljni Solskjerom jer je klub sa Old Traforda doživeo nekoliko sramotnih poraza u Premijer ligi i ispao je iz Lige šampiona, pa bi lako mogao da postane bivši ukoliko veže dva ili tri loša rezultata.

Tuhel ne krije da želi u Premijer ligu, a ostaje da se vidi gde će dobiti šansu. Nije tajna ni da u Juventusu razmišljaju da dovedu Tuhela umesto Andree Pirla, kom se žestoko drma klupa posle katastrofalnog starta Juventusa u Seriji A. Ipak, deluje da je Nemcu primamljivija Premijer liga.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku