MRKELA DEMANTUJE: Kanga ostaje, dalje spekualcije destabilizacija kluba

Tanjug

25. 12. 2020. u 12:52

GELOR Kanga ostaje u Crvenoj zvezdi i sve dalje spekulacije na ovu temu doživljavamo kao pokušaj destabilizacije kluba, izjavio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

МРКЕЛА ДЕМАНТУЈЕ: Канга остаје, даље спекуалције дестабилизација клуба

foto: FK Crvena zvezda

Kanga je nedavno, posle utakmice u Liberecu, imao verbalni sukob sa trenerom Dejanom Stankovićem i klub se oglasio saopštenjem da sigurno ostaje i da će biti kažnjen prema pravilniku.

U međuvremenu, pojedini mediji ponovo su objavili da je Stanković "precrtao" Kangu i da je reprezentativac Gabona na izlaznim vratima kluba.

"Povodom novih napisa da Kanga napušta Crvenu zvezdu, želim još jednom da ponovim da on neće napustiti naš klub. Klub se već jednom zvanično oglasio po tom pitanju i jasno rekao da će Kanga biti kažnjen u skladu sa klupskim pravilnikom, ali da njegov ostanak u Zvezdi nije sporan. Kanga nam je potreban kao igrač za sve velike izazove koji su pred nama. Razgovarali smo sa njim i boriće se za mesto u timu i to svi zvezdaši treba da znaju. Sve dalje spekulacije na ovu temu doživljavamo kao pokušaj destabilizacije našeg kluba", istakao je Mrkela u izjavi dostavljenoj medijima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest