ZVEZDA PRECRTALA KANGU: Gabonac može da ide, ali ima jedan problem...

Novosti online

25. 12. 2020. u 08:47

ЗВЕЗДА ПРЕЦРТАЛА КАНГУ: Габонац може да иде, али има један проблем...

Foto: N.Paraušić

FUDBALER Zvezde Gelor Kanga nije više u planovima Dejana Stankovića i odrešene su mu ruke u pronalsku nove sredine, ali još uvek nema ponuda za Gabonca.

Kraj godine na Marakani obeležila je i svađa Stankovića i Kange. Taman nakon što je "Mister" uspeo da umiri Gabonca i natera ga da se žrtvuje za tim, usledilo je grubo kršenje klupske discipline u Liberecu.

Zbog toga je prvo Stanković poslao Kangu na "hlađenje", dok se u međuvremenu oglasio klub, stao na stranu trenera i poručio da će novčano kazniti Gabonca.

Zvezdan Terzić je već rekao da Zvezda sigurno "neće raskidati ugovor zbog takve sitnice", ali kako javlja "Sportski žurnal" Gelor Kanga je na prodaju, odnosno Dejan Stanković definitivno više ne računa na njega.

Kanga nije u planovima "Mistera" za narednu sezonu i ostaće samo ako ukoliko ne pronađe novi klub. "Požar" iz Češke još nije ugašen, pa je Stanković i dalje ljut na svog najskupljeg fudbalera.

Stanković nije želeo da govori o tom problemu, samo je tiho "sklonio" Kangu iz tima, pa ga tako nije bilo na poslednje tri utakmice u jesenjem deu šampiona. Smatrao je da mu ofanzivni vezista bahatim potezom iz Češke ruši autoritet, a treneri koji su navikli na italijansku školu fudbala to teško praštaju.

(Sportski žurnal/Mondo)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Marko

25.12.2020. 12:40

Nije Dejan Zvezda pa da odlucuje o igracu,on je samo trener a ne diktator u Zvezdi, Kanga je pod ugovorom ako ne igra primati ce platu tu samo kolektiv gubi...Nije Kanga nikog udario niti nanio stetu da se drasticno kazni...Stankovica savetujem da bude gospodin ne Rambo svojim igracima ma ko to bio od igraca...