Remizirala je Crvena zvezda na gostovanju Slovanu u Liberecu i odigrala bez golova, ali je uprkos tome sa 11 osvojenih bodova obezbedila prolazak u narednu fazu takmičenja Lige Evrope, a šef stručnog štaba tima Dejan Stanković tvrdi da je time cilj ispunjen.

Komentari (2)

Pera

11.12.2020. 12:38

Dejan je stvorio dobru ekipu kojoj treba još dosta pojačanja i rada da bi bila na evropskom nivou. Uz pametnu kadrovsku i financijsku politiku i to će verujem da dođe. Nije dobro što Dejan stalno kuka i pominje "pakleni tempo" kao da želi neko opravdanje. Pa on ima na raspolaganju više od dva kompletna tima igrača i na svakoj utakmici u toku igre može da zameni po 5 igrača! U domaćim utakmicama protivnici su takvi da slobodno protiv njih može da mu igraju rezervisti. I kakav onda to umor? Maksimalno 2 utakmice nedeljno. To znači da svaki igrač u tom "paklenom tempu" odigra jednu utakmicu u 7 dana.

snarra62

11.12.2020. 13:35

После Гвардиолине Варселоне престао сам пратити фудбал зато што више немам шта видети. Фудбалске утакмице су постале гњаважа. Игра се антифудбал а посебно талијанска верзија исте игре коју ти, Дејане, практикујеш. Не треба заборавити да се фудбал игра на голове и ко да више тај је победник и само се то броји. Имаш везне играче у тиму који да десет метара не умеју дати ваљани пас. Онај Канга само кочи игру, много држи лопту. Штаће ти такав играч у средини, а и сам знаш да је средина та која одлучује победника.