NAJVEĆI TRANSFER POGODAK JUNAJEDA: Fenomenalni Fernandeš odigrao 35 utakmica i učestvovao u 34 gola

Novosti online

25. 11. 2020. u 15:31

KADA se Mančester junajted odlučio prošle godine da angažuje Bruna Fernandeša mnogi nisu znali šta da očekuju od Portugalca, ali sada je i to jasno.

НАЈВЕЋИ ТРАНСФЕР ПОГОДАК ЈУНАЈЕДА: Феноменални Фернандеш одиграо 35 утакмица и учествовао у 34 гола

Foto: EPA-EFE/Glyn Kirk / POO

Sjajni vezista blista na "Old Trafordu". Konstantan je od prvog dana kada je stigao među "crvene đavole".

To najbolje pokazuje činjenica da je do sada za ovaj slavni klub odigrao 35 utakmica i učestvovao je u 34 gola. U strelce se upisao 21 put, a uz to je dodao i 13 asistencija. Zaista, impresivno deluju brojke Bruna Fernandeša.

Portugalac je u pobedi na Bašakšehirom (4:1) postigao dva pogotka i tako po ko zna koji put pokazao koliko je važan za tim Ole Gunara Solskjera.

Ipak, mnogi mu zameraju da je previše golova postigao sa bele tačke. To nije istina! Bruno je devet puta bio precizan sa penala, ali i oni vrede isto kao i pogoci iz igre. Takođe, neki su bili toliko važni, a poznato koliko je tada teško ostati fokusiran i pogoditi mrežu.

Koliko je važan za igru tima najbolje pokazuje podatak da je prvi najbliži igrač u Junajtedu doneo čak 16 golova manje klubu.

Nema nikakve sumnje da se uloženih 55 miliona evra u Portugalca u potpunosti isplatilo i sada je nemoguće zamisliti vezni red Junajteda bez njega.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili