KADA SE POSVAĐAJU DVA BALKANCA: Bufon sprečio Mihu da ne "ubije" Ibru

Novosti online

21. 11. 2020. u 09:26

КАДА СЕ ПОСВАЂАЈУ ДВА БАЛКАНЦА: Буфон спречио Миху да не убије Ибру

Foto arhiva VN

SINIŠA Mihajlović je otkrio na prezentaciji svoje autobiografije šta se sve dešavalo između njega i Zlatana Ibrahimovića.

Prvi susret je bio viuše nego zanimljiv, pravi sudar dva Balkanca.


- Igrali su Juve i Inter, zakačili smo se, krenuo sam ka njihovoh svlačionici, hteo sam da ga ubijem, ili bi on ubio mene, ko zna. Zaustavio me je Bufon u poslednjem trenutku. Ali, posle je došao u Inter, video sam da je sjajan momak i postali smo prijatelji", kaže Miha.

Mihajlović je prošlog leta želeo Ibrahimovića u Bolonji, ali trabsfer se nije dogodio.

- Preveliki je za Bolonju, bio bi to neverovatan transfer, ali pojavio se Milan. Šteta, da nije bilo njih, možda bi ipak došao. Rekao je da će mi javiti kad odluči, održao je reč", dodao je Mihajlović.

- Zbog njega bih gratis otišao u Bolonju", rekao je Ibrahimović.

I Dejan Stanković je pričao o Mihi.

- Za mene je on kao otac, neverovatno važna figura u mom životu. Za Srbe je idol, pokazao je nedavno kako se pobeđuje, on je primer, moja inspiracija, Mihajlović je ponos Srbije".


I Manćini je govorio o prijateljstvu sa Sinišom, njegovim kvalitetima ljudskim i igračkim. a prisetio se i čuvenog meča KEŠ između Zvezde i Sampdorije u Sofiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Lucky

21.11.2020. 18:00

Ja stvarno navijam za SRBE ubsvakij situaciji ali ovo je sprdacina, Ibragimovic bi jednim rukom raskomadao Mihajlovica.,ako je Bufin nesto i sprecavao ,to je da Mihajlovic ne nastrada.