OTKRIVENA ISTINA O KOLAROVU: Tri i po sata pre meča odbio da igra, nije hteo da uđe ni da šutira penal

Novosti online

17. 11. 2020. u 08:31

SRBIJA nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo posle 20 godina pošto je tim selektora Ljubiše Tumbakovića posle penala poražen od Škotske u plejofu baraža Lige nacija. 

ОТКРИВЕНА ИСТИНА О КОЛАРОВУ: Три и по сата пре меча одбио да игра, није хтео да уђе ни да шутира пенал

FOTO: N. Paraušić

Na tom meču nije bilo kapitena Srbije Aleksandra Kolarova kome je klub zabranio da igra u ovom meču. Kolarov je doputovao na okupljanje, bio je na klupi, ali na kraju nije zaigrao. 

"Sportski Žurnal" donosi informaciju da je sportski direktor reprezentacije Vladimir Matijašević samo tri sata pred meč u 17:15 dobio informaciju da je klub zabranio Kolarovu da nastupi na ovom meču.

O fudbaleru Intera iz Milana juče su pisali i italijanski mediji, koji su doneli informacije da klub nije primorao iskusnog defanzivca da propusti meč koji je Srbiju trebalo da odvede na Evropsko prvenstvo naredne godine.

U tekstu o kapitenu reprezentacije srspki sportski list navodi da je selektor Tumbaković želeo da uvede iskusnog defanzivca u 119. minutu kako bi izveo jedanaesterac, ali da je Kolarov i to odbio. 

Umesto Kolarova na ovom meču je mesto levog štopera zauzeo Nemanja Gudelj, a potom je na njegovo mesto u veznom redu došao Saša Lukić.

(Sportski žurnal/Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave