KOLAROV NAPUSTIO REPREZENTACIJU: Kapiten Srbije se vratio u Italiju

Novosti online

14. 11. 2020. u 20:02

ALEKSANDAR Kolarov je napustio nacionalni tim Srbije nakon poraza od Škotske pošto mu je Inter zabranio da igra protiv Mađarske.

КОЛАРОВ НАПУСТИО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ: Капитен Србије се вратио у Италију

FOTO: M. Vukadinović

Nakon neuspešnog finala baraža za plasman na EURO, Kolarov je otišao iz reprezentacije - odnosno nije sa njom otputovao u Mađarsku saznaje Mocart sport.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića nakon Škotske nastavljaju takmičenje u Ligi nacija, a selektor neće moći da računa na iskusnog fudbalera.

Naime, Kolarov je u Beograd doputovao rovit i pokušao da se oporavi za finale baraža, nije ga bilo na terenu - a neće ni u komšiluku sutra.

Kako Mocart sport saznaje, Kolarov pre svega protiv Škotske nije igrao jer je takav zahtev poslao Inter tri sata pre početka utakmice, a isto se desilo ponovo pa je iskusni fudbaler i napustio skup nacionalne selekcije.

Zbog manje povrede je Kolarov propustio poseldnji meč kluba u Bergamu ali je dobio zeleno svetlo da otputuje u Beograd. Iz kluba su se predomislili, a kapiten reprezentacije nije želeo da ulazi u sukob sa čelnicima kluba iz Milana te nije ni igrao, saznaje pomenuti portal:

- Tri sata pred meč postalo je jasno da će selektor morati da nešto menja, pošto 35-godišnji kapiten Orlova, na razočaranje svih u reprezentaciji, nije želeo da ulazi u klinč sa klubom u kome prima platu. Inter jednostavno nije želeo da rizikuje, niti ga je posebno interesovao rezultat Srbije, piše Mocart sport.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024