KORONA HARA LIGOM EVROPE: Ceo tim Hofenhajma stavljen pod karantin!

Novosti online

11. 11. 2020. u 17:42

KORONA virus i dalje nastavlja da napada Hofenhajm, s obzirom na to da je redovni test u utorak doneo tri nova pozitivna slučaja!

КОРОНА ХАРА ЛИГОМ ЕВРОПЕ: Цео тим Хофенхајма стављен под карантин!

FOTO: FK Crvena zvezda

U pitanju su Sebastijan Rudi i Išak Belfodil što se tiče igrača, ali i jedan član stručnog štaba - dok su u utorak ujutru pozitivni na koronu bili i Munas Dabur i Robert Skov kojima je virus otkriven u nacionalnim timovima.

To je uslovilo da rival Crvene zvezde u Ligi Evrope pod hitno ode u karantin u kom će ostati do daljnjeg, dok iz kluba poručuju:

- Ne možemo da objasnimo akumulaciju. Mesecima smo pažljivo i savesno radili, sledili smo sve upute i prolazili bez ijednog pozitivnog. Zato nam je sada teško.

Prethodne nedelje su u izolaciji bili i Jakob Brun Larsen i jedan član stručnog štaba, dok su koronu preležali Andrej Kramarić, Kasim Adams i Pavel Kaderabek. Sva trojica su se priključili treninzima.

Inače, Zvezda će Hofenhajm dočekati 3. decembra u okviru 5. kola grupe L u kojoj nemački tim psole tri kola ima maksimalnih devet bodova. Crveno-beli su drugi sa šest, Liberec ima tri, a Gent je bez bodova.

(TELEGRAF) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna