JUVENTUS IMA PLAN: "Stara dama" smislila način kako da se reši Ronalda

Novosti online

09. 11. 2020. u 12:21

KRISTIJANO Ronaldo ne igra trenutno najbolji fudbal. Primetan je pad u formi, iako je i dalje jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler današnjice.

ЈУВЕНТУС ИМА ПЛАН: Стара дама смислила начин како да се реши Роналда

FOTO: EPA

Možda razlog u nešto slabijim igrama može da se traži u tome da je Portugalac preležao virus korona i da mu treba vremena da se vrati u prepoznatljivu formu.

Istina je ta da je Ronaldo postigao neke važne golove po povratku na teren, ali postavlja se pitanje da li doprinosi dovoljno, s obzirom na to da zarađuje 31 milion evra godišnje.

On ima čak pet puta veću platu od sledećeg najplaćenijeg igrača - Paula Dibale. Kako piše katalonski "Sport" torinski gigant razmišlja da proda Portugalca, jer je to iznos koji je neprihvatljiv za "staru damu" u doba korona krize.

Sjajni napadač se posle pobede na Ferencvarošom (4:1) u Ligi šampiona naša na udaru kritika. Proslavljeni iitalijanski trener Fabio Kapelo je optužio Kristijana da je sebičan.

Navodno, u taboru Juventusa smatraju da je preveliki rizik da se ponudi još jedan dugogodišnji ugovor igraču koji ima 35 godina i koji očigledno pada u formi, pa će pokušati da ga se reše, a za to su već smislili plan.

Niame, šampion Italije Ronaldu neće ponuditi novi ugovor, kako bi produžio postojeći koji traje do 2022. godine.

Nakon toga će se naći na listi igrača koji mogu da napuste klub i biće ponuđen svim timovima koji mogu da plate 100 miliona evra, isto onoliko koliko je Juventus morao da izdvoji Real Madridu za njegov dolazak.

Majstor fudbala je u "staru damu" stigao kako bi pomogao klubu da osvoji trofej Lige šampione na koji se toliko dugo čeka. To se do sada nije desilo. 

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije