TADIĆ: Ne kažu džabe da je 2:0 najopasniji rezultat

Novosti online

28. 10. 2020. u 08:13

ТАДИЋ: Не кажу џабе да је 2:0 најопаснији резултат

Foto Tanjug

KAPITEN Ajaksa Dušan Tadić poručio je posle remija sa Atalantom u Bergamu (2:2) da nije zadovoljan rezultatom.

Srpski reprezentativac izbio je na treće mesto po broju golova za Ajaks u Ligi šampiona - ovaj mu je bio sedmi, ispred njega ostaju još samo Patrik Klajvert (9) i Jari Litmanen (20) - međutim lični učinak Tadić je stavio u potpuno drugi plan i osvrnuo se na greške koje su napravljene, a zbog kojih je slavni holandski klub ostao bez pobede.

- Naravno da sam razočaran, želeli smo tri boda. Na poluvremenu je bilo 2:0 i sve je bilo u redu, ali onda smo prebrzo primili dva gola. Ne znam tačno šta se desilo... Ovo moram da kažem - ako izgubimo loptu onda moramo brže da se transformišemo da bismo se odbranili - kritičan je bio Tadić.

Ajaks je prednost od dva gola stekao za osam minuta, da bi je za svega šest izgububio. Atalanta je do boda stigla zahvaljujući Duvanu Zapati...

- Uvek kažu da je 2:0 najopasniji rezultat. Zato smo se na poluvremenu složili da želimo da nastavimo da igramo isto, da napadamo i tražimo treći gol. Tako bismo sebi značajno olakšali. Ali umesto toga oni su nas napali i videli su da mogu. Atalanta je dobar protivnik, ali mi uvek moramo da idemo na više, da razmišljamo kao pobednici. Nezadovoljan sam. I ja uvek želim više - to je Ajaksov mentalitet. A i mislim da možemo bolje - poentirao je Tadić.

Ajaks posle dva kola u Ligi šampiona ima jedan bod. Sada ga čekaju dva ključna meča protiv Midtjilanda.

(Mocart sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)