STANOJEVIĆ LJUT NA ASANA: Morao je da odigra igraču koji je bio sam, bili smo dobri u većem delu meča

Novosti online

21. 10. 2020. u 19:14

FUDBALERI Partizana pobedili su Bačku sa 2:0 u šesnaestini finala Kupa Srbije. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević zadovoljan je zbog prolaska dalje.

СТАНОЈЕВИЋ ЉУТ НА АСАНА: Морао је да одигра играчу који је био сам, били смо добри у већем делу меча

FOTO: FK Partizan

Bio je upitan da prokomentariše izliv besa koji je pokazao prema Takumi Asanu. Japanac je početkom prvog poluvremena bio sebičan i šutirao je umesto da proigra otvorene saigrače.

- Morao je da odigra igraču koji je bio sam i da reši to. Ali dobro, ne zameram mu, to je na utakmici, ali sve je to normalno - rekao je Stanojević za TV Arena sport.

Sigurno da je večiti derbi koji je odigran pre tri dana ostavio traga na igačima Partizana.

- U pojedinim delovima smo bili dosta dobri, u nekim nesigurni. Derbi nas je mnogo iscrpeo, igrači su svi "na pola" i mnogo je teško igrati tri dana posle derbija. Čestitam mojim igračima, bili su u većem delu utakmice dobri - zaključio je Stanojević.

Trener Bačke Dejan Rađenović nije imao šta da zameri svojim izabranicima.

- Primili smo mnogo rano gol, brzo smo se otvorili. Ali ne mogu ništa da zamerim mojim momcima, dali su svoj maksimum, dobra partija za nas. Jedino što smo nastavili seriju utakmica u kojima ne uspevamo da ugrozimo protivnika posle serije šansi. Ali Partizan je bio favorit, dao je dva gola, pobedio i prošao dalje. Čestitamo im, okrećemo se prvenstvu i čestitam mojim momcima na htenju, želji i volji - naveo je Rađenović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri