IBRAHIMOVIĆ POSLE INTERA: Ja sam lav

Z.Ć.

18. 10. 2020. u 22:35

KAKAV lav, strašan lav. Fudbalski zanesenjaci širom planete ponovo se dive moćima jednog "veterana".

ИБРАХИМОВИЋ ПОСЛЕ ИНТЕРА: Ја сам лав

FOTO: AP

Drugim rečima, to može samo Zlatan Ibrahimović, da u 39. godini za 16 minuta postigne dva gola i bude junak pobede Milana nad Interom (2:1) u čuvenom milanskom derbiju. I to je sve uradio na prvom meču posle oporavka od kovida 19.

Kao što se zna, 17. septembra objavljeni su rezultati da je Ibrahimović pozitivan na koronu. Brzo se oporavio, ali je počeo da trenira sa ekipom 11. oktobra. Šest dana kasnije sam pobeđuje Inter, odigrao je čitav meč na vrhunskom nivou.

- Bio je veoma umoran, čak je i tražio da izađe, ali ovoga puta sam ja ignorisao njega - otkrio je posle utakmice Stefano Pioli, trener Milana.

- Zlatan je izvanredan, donosi mnogo na teren svojim talentom, odlučnošću i karakterom. On je profesionalac za primer, sve daje ovoj ekipi, želi u svemu da pobedi, od finala Kupa, do duela na treninzima. Ne mogu da prihvatim nikakvu zaslugu za rad sa njim, pošto je to vrlo lako.

Ibrahimović je proslavio golove u svom ekscentričnom stilu. Na svom instagram-profilu objavio je fotografiju lava, krvavog od gozbe posle lova.

- Ja sam kao taj lav. Želeo sam da objavim tu fotografiju posle prošlog derbija. Bilo bi sjajno da sam to uradio posle prvog poluvremena, a ne po završetku utakmice. Sačuvao sam je i čekala je pravu priliku - ponosan je Ibrahimović.

EKSCENTRIK Slika lava sa Ibrinog instagram naloga/FOTO: Instagram

Podsetimo, Milan posle četiri kola u Seriji A ima maksimalan učinak i 12 bodova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)