FUDBALSKA reprezentacija Srbije remizirala je sa Turskom 2:2 u Istanbulu u 4. kolu Lige nacija.

Komentari (4)

Pera

14.10.2020. 22:47

Bez obzira na rezultat trebamo biti ponosni i zadovoljni prikazanom igrom naših momaka. Borili su se kao lavovi i potpuno nadigrali favorizirane domaćine. Kada se ima u vidu da nedostaje nekoliko najboljih igrača /Tadić/ možemo slobodno reći da smo na dobrom putu da povratimo staru slavu. O suđenju ne bih govorio jer je bilo sve na našu štetu.Bravo za naše momke.

Milovan

14.10.2020. 23:09

Od svetskog prvenstva do večeras mi golove primamo kroz sredinu gde caruje mlađani Milenković. Pre tri dana udari ga lopta kao u drvo,večeras glavom precizno pogodi turskog igrača. Za mladost kapa dole ali trebaju iskusniji.

Ljube

15.10.2020. 04:24

Pa ljudi dokle vise cemo zvati nasu reprezentaciju u fudbali i inace "orlovi ". Pa kada nenose bele orlove na grudima ,na dresovima ,oni mogu biti beli orlovi ili nikako drugacije . Stidim se tog bedluka od drzave Srbije .Pa Siptari su orlovi a mi Srbi smo Beli Orlovi ....pa sta Rusi za primer nose na grudima ,grb na dresovima ,pa naravno " grb sa orlovima " ,a mi krst i unutra krsta fudbalska lopta ,Pa mi pameti nemamo ...