JOJIĆ OPET U CRNO-BELOM: Cilj je da vratim Partizan gde mu je mesto

Tanjug

05. 10. 2020. u 12:41

NOVI-stari fudbaler Partizana Miloš Jojić izjavio je danas da će učiniti sve da kvalitetom i iskustvom vrati crno-bele tamo gde im je mesto.

ЈОЈИЋ ОПЕТ У ЦРНО-БЕЛОМ: Циљ је да вратим Партизан где му је место

FOTO: FK Partizan

Jojić, ljubimac navijača Partizana jer je postigao čuveni gol iz slobodnog udaraca u 90. minutu protiv Zvezde za titulu 2013, ističe da je sada situacija drugačija, ali ciljevi isti.

- Želim da kvalitetom i iskustvom koje sam stekao u inostranstvu pomognem Partizanu da se bori za titulu, bude šampion i da uđe u Ligu šampiona". Mi smo bili generacija koja je harala po Srbiji, pobeđivali smo i u Evropi, nismo imali adekvatnog protivnika kod nas. Zvezda nije mogla da nam parira", rekao je Jojić na zvaničnoj promociji u Humskoj.

On je istakao da fizički nije spreman 100 odsto, ali u glavi jeste i da će učiniti sve da zaigra u derbiju.

- Osam bodova je prednost, ali to ništa ne mora da znači. Sećam se da smo mi 2013. godine imali 14 ili 15 bodova prednosti, pa došli u situaciju da derbi odlučuje".

Jojić je ponovo uzeo dres sa brojem 39 i priznao da bi voleo da partijama u Partizanu ponovo zasluži poziv u reprezentaciju Srbije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?