STRAŠAN MEČ U BIRMINGEMU: Česli nadoknadio zaostatak od tri gola, Ejbraham u nadoknadi doneo bod "plavcima" (VIDEO)

Č. V.

26. 09. 2020. u 20:37

FUDBALERI Čelsija su remizirali su sa Vest Bromvič Albionom 3:3 u 3. kolu Premijer lige.

СТРАШАН МЕЧ У БИРМИНГЕМУ: Чесли надокнадио заостатак од три гола, Ејбрахам у надокнади донео бод плавцима (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Cath Ivill / POOL

Fantastičan meč u Birmingemu. Domaćin je posle 30 minuta vodio 3:0, "plavci" su na kraju uspeli da izbegnu poraz i to u nadoknadi vremena.

Zanimljivo da je tim iz Londona prvi put u klupskoj istoriji došao do boda kada je gubio 3:0. Ipak, treba reći da su izabrnici Frenka Lamparda pokazali veliki karakter na ovoj utakmici.

Bolji početak utakmice izabranici Slavena Bilića nisu mogli ni da sanjaju. Pereira je iskoristio veliku grešku Markosa Alonsa, uposlio Kaluma Robinsona, a ovaj ja odličnim udarcem levom nogom pogodio dalji ugao Kabaljera.

Nije domaćin stao, krenuo je po novi gol i on je došao u 25. minutu. Ponovo Robinson i ponovo greška i to kardinalna - ovoga puta Tijaga Silve. Brazilac je debitao za "plavce" i neće ovu utakmicu pamtiti po dobrom. Napadač VBA je uzeo loptu krenuo ka golu i lako zatresao mrežu rivala.

Samo dva minuta kasnije Bartli je postigao novi gol za domaće. Tako je posle samo pola sata tim Frenka Lamparda gubio sa 3:0 i praktično su svi već mislili da je rešena utakmica na "Hountornsu".

Ipak, Čelsi je uspeo u drugom poluvremenu da izbegne poraz. Najpre su se za goste u strelce upisali Mejson Maunt i Kalum Hason-Odoi.

Igrači VBA su već bili mislima ka tome da je prva pobeda na dohvat ruke, ali da do nje ne dođu pobrinuo se Tami Ejbraham, koji je u nadoknadi vremena doneo bod svom timu.

Posle ovog meča Česli se nalazi na šestom mestu sa samo četiri boda, dok je VBA osvojio prvi bod u Premijer ligi ove sezone.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAD DE ROSIJU PADNE ROLETNA: Trener Rome zbog ove reakcije postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)