LUTOVAC - "POKAZALI SMO DA SMO KVALITETNIJI": Fudbaler Partizana imao posebnu poruku za navijače sa juga

Novosti online

17. 09. 2020. u 22:48

SLAVILI su fudbaleri Partizana 1:0, u presudnom momentu nad Aleksandrom Lutovcem napravljen je penal.

ЛУТОВАЦ - ПОКАЗАЛИ СМО ДА СМО КВАЛИТЕТНИЈИ: Фудбалер Партизана имао посебну поруку за навијаче са југа

Foto: N. Paraušić

Sa "bele tačke" siguran je bio Bibras Natho, a Lutovac je nakon meča izneo utiske sa duela u Moldaviji. 

"Bili smo na papiru favorit, a na terenu kvalitetnija ekipa. Bilo je vreme da naučimo da se svaka naša utakmica igra do poslednjeg sudijskog zvižduka. Drago mi je što smo prešli ovu stepenicu ka Ligi Evrope. Nadam se da ćemo u sledećem meču ostvariti pobedu, kojim god rezultatom, samo je bitno da pobeđujemo i ostvarujemo ciljeve", poručuje Lutovac. 

Posle dugo vremena igrao je Lutovac na desnom krilu, a sa te pozicije je i izborio penal za crno-bele. 

"Ne sećam se kada sam poslednji put igrao na svojoj prirodnoj poziciji, jako mi je drago zbog toga. Na kojoj god poziciji da igram davaću sve od sbee, to je cilj svih nas. Bez obzira na to ko je na terenu, bitno je da pobeđujemo". 

Smatra fudbaler "parnog valjka" da je Partizan dosta utakmica izgubio nestrpljivom igrom u momentima kada je trebalo da "lomi" protivnika. 

"Mislim da smo dosta utakmica izgubili zbog nedostatka strpljenja. Ne možemo uvek da postignemo gol u prvom poluvremenu. Dosta smo pre srljali ako nemamo taj rezultat. Čekali smo svoje šanse celu utakmicu, a bilo ih je stvarno mnogo. Moramo da naučimo da pobeđujemo i sa 1:0, to je po meni najslađa pobeda". 

Imao je Sadik nekoliko promašaja, a Lutovac podseća na momente kada je Nigerijac bio presudan na terenu po Partizan. 

"Sadik je isto tako davao dosta golova, pomagao nam je kada je to nismo očekivali od njega. Nije imao dobru utakmicu, s obzirom na to kako zna da odigra. Drago mi je što smo kao tim izgurali pobedu. Ne možemo svaku utakmicu da odigramo na vrhunskom nivou, samo je bitno da se pobedi. Ljudi zaboraviti te promašaje, mnogo više bi se o tome pričalo da nije bio pozitivan rezultat". 

Za kraj, imao je posebnu poruku za navijače u Humskoj. 

"Hteo bih da pozdravim navijače, oni su na video bimu na stadionu u Humskoj gledali meč. Hvala im na podršci, oni nam mnogo fale, a uskoro ćemo biti zajedno", rekao je Lutovac. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri