ITALIJAN JAČA NAPAD ZVEZDE: Mnogo zna, ali nije efikasan

Đ. S.

08. 09. 2020. u 21:11

PAKET je zapakovan, u njemu je novi špic, markicu je zalepio Siniša Mihajlović, označeni primalac je Dejan Stanković, a trenutak isporuke bi mogao da bude svakog časa.

ИТАЛИЈАН ЈАЧА НАПАД ЗВЕЗДЕ: Много зна, али није ефикасан

EPA

Gotovo da više nema dileme oko toga ko će biti novo pojačanje u napadu Crvene zvezde, izbor je pao na Dijega Falčinelija (29), iskusnog ali ne preterano u poslednje vreme raspucanog centarfora, koji na stadion "Rajko Mitić" stiže na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.

U slučaju da zadovolji apetite čelnika srpskog šampiona, Falčineli, koji je trenutno igrač Bolonje, za milion evra bi mogao da postane fudbaler Zvezde.

ULAZNICE LICIMA SA INVALIDITETOM

LEGENDARNI fudbaler Vladimir Petrović Pižon, u ime Crvene zvezde, uručio je juče navijačima sa invaliditetom besplatne sezonske ulaznice.

- Ovo je najlepša stvar na svetu, kada ljudima koji imaju hendikep pokloniš karte i omogućiš im da dolaze na stadion da gledaju utakmice. Oni ne biraju, svaki meč gledaju i spadaju u najvernije navijače. Često govorim da i kada Zvezda slabo igra, navijači moraju biti tu, a ovi ljudi stalno gledaju Zvezdu. Ovo je pravi potez našeg kluba. Velika je čast biti njihova legenda - sa velikim zadovoljstvom rekao je Petrović.

Prošlu sezonu je odigrao na pozajmici u Peruđi (ispala u treći rang) i postigao tri gola na 19 odigranih utakmica u Seriji B. Nije to statistika koja će biti na naslovnim stranicama "Gazete delo sport", ali daleko od toga da u Zvezdu dolazi neproveren igrač, naročito ako se uzme u obzir preporuka Mihajlovića.

Već nekoliko sezona unazad, Falčineli traži golgetersku formu, a najproduktivniji je bio 2016/2017, kada je zasijao sa 13 golova u dresu Krotonea. Iako brojke i ne govore u prilog italijanskom napadaču, činjenica da je Bolonja 2018. razbila "kasicu" i za njega zeleno-crnima platila sedam miliona evra ipak pokazuje da je kvalitet prisutan.

ENGLEZ na centru

PREMIJERLIGAŠKI sudija Kris Kavano (35) deliće pravdu na susretu Crvene zvezde i Omonije u sredu na Kipru.

Zanimljivo je da je Englezu ovo debitantski nastup u Ligi šampiona, baš kao što je bio slučaj i sa Kasparom Sjebergom, koji je delio pravdu na susretu Zvezde i Tirane.

Sa svojih 185 centimetara visine krasi ga dobra igra u vazduhu, dok na zemlji ima osećaj za prostor i zna gde treba da se nađe i sprovede loptu u gol. Deluje da ako pronađe pravu formu, može da bude pun pogodak za crveno-bele, iako je Stankovićev potez hazarderski, ako se gledaju samo puke brojke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (4)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)