LEP GEST CRVENO-BELIH: Zvezda darovala sezonske ulaznice osobama sa invaliditetom

Novosti online

08. 09. 2020. u 15:40

ЛЕП ГЕСТ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звезда даровала сезонске улазнице особама са инвалидитетом

FOTO: FK Crvena zvezda

FUDBALSKI klub Crvena zvezda danas je uručio besplatne sezonske ulaznice osobama sa invaliditetom. Zvezdašima je u ime kluba poklon predao Vladimir Petrović Pižon.

Bivši selektor naše zemlje je od saveza slepih i slabovidih dobio specijalnu zahvalnicu. Naglasio je da je svaki navijač klubu jednako bitan. 

- Ovo je najlepša stvar na svetu, kada ljudima koji imaju hendikep pokloniš karte i omogućiš im da dolaze na stadion da gledaju utakmice. Oni ne biraju, svaki meč gledaju i spadaju u najvernije navijače. Često govorim da i kada Zvezda slabo igra, navijači moraju biti tu, a ovi ljudi stalno gledaju Zvezdu. Ovo je pravi potez našeg kluba. Hvala im i na uručenoj zahvalinici, velika je čast biti njihova legenda – sa velikim zadovoljstvom rekao je Petrović.

Predsednik Nacionalnog Sportskog saveza slepih i slabovidih Petar Vranjković istakao je da je velika čast i zadovoljstvo prisustvovati Zvezdinim utakmicama.

- Moram da iskoristim priliku da se zahvalim fudbalskom klubu Crvena zvezda. Ovo nije prvi put da nam Zvezda pomaže. Dugi niz godina, kako sa fudbalskim klubom, tako i sa Sportskim društvom, imamo izuzetno dobru saradnju. Među našom populacijom slepih i slabovidih ima mnogo zagriženih navijača Zvezde. Velika je čast i zadovoljstvo prisustvovati Zvezdinim utakmicama, kako u Srbiji tako i u Evropi, i veoma smo zahvalni klubu – rekao je Vranjković.

Osobama sa posebnim potrebama klub je obezbedio poseban ulaz sa istočne strane stadiona "Rajko Mitić, u okviru koga se nalazze 82 mesta sa kojih mogu da posmatraju utakmice Zvezde u tekućoj sezoni. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)